MINA JE MAŠINA ZA MLEVENJE MUŠKARACA! Kristijan i Matora brutalno napali zadrugarku, ona pobegla u suzama!

Autor: Republika.rs

Zadruga

27.05.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se povela još jedna burna rasprava u Beloj kući, a tema je bila Mina Vrbaški i njen odnos sa muškarcima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški nije mogla da obuzda suze

Mina se prvo našla pred Matorinim sudom, a ona ni najmanje nije štedela reči govoreći o tome kakva je zapravo zadrugarka.

Matora je prvo za Minu govorila da su prijateljice, a potom osula drvlje i kamenje po njoj:

- Meni se Mina poverava sa vremena na vreme. Kad je krenula sa njim, dala sam svoje mišljenje, mislila sam da me zeza jer je počela da priča o Caru. Mene je koristila da sve te situacije pegla. Ona ona dobija na potvrdi priče da je tako. Kakva god da je ja nju volim, ali stavlja mene u neprijatnu situaciju. Kad se sve izdešavalo sa Carem, ali njih dvoje nisu normalni. Mina je podmukla, a nekada u tim situacijama da koristi ljude oko nje. Ne samo mene, nego bliske ljude. Dobar je prijatelj, ali za njene igrice, mora da nađe saveznike - rekla je Jovana, pa dodala:

- Jedina prava istina je da je ona jedna ozbiljna bolesnica, koja ne poštuje sebe, boli je ku*ac za sve, bitno je da u tom trenutku ono što je zacrtala, to i uradi - dodala je.

Kristijan je dodatno dolio ulje na vatru, pa otvoreno rekao šta misli o Mini koja je nakon njegovih reči briznula u plač:

-  Ona je mašina za mlevenje muškaraca. Tu je bilo haosa, uvek je dominirala njena narav, ona gde je zapela sa nekim drugima gde je bila moćna, verovatno je bila moćna. Kad je postala dominantnija od muškaraca, zavede ih i onda šutne - pričao je Kristijan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading