IMAŠ PORIV MINU DA UBIJEŠ, NEBITAN SI: Oštre reči upućene Caru tokom NOMINACIJA!

Autor:

Zadruga

10.04.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnje nominacije protiču burno, a veliki broj teških rečih usmeren je na Filipa Cara.

Foto: printscreen
Nije štedela Cara... Sandra Rešić

Zadrugari mu očito zameraju dosadašnje ponašanje, pa se nisu ustručavali da iskažu svoje mišljenje, ne birajući reči.

- Dobar dan svima, pa ja nisam provela puno vremena ovde i nemam duže izlaganje. Ova poslednja situacija sa Carem, on je mene ispoštovao a mogao je da me zloupotrebi i da slaže nešto. Nominujem Sanju - rekla je Kristina.

- Ja sam pre nominovala Sanju, ali sada je čuvam i šaljem Filipa ali mi smetaju njegove šale koje zbija i rekla sam mu to, ali on nije prestao - rekla je Teodora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nije se dobro proveo na nominacijama... Filip Car

- Ja neću da pričam o njihovom odnosu niti ću da dužim, a samo ću da kažem da Sanji stvari koje zameram nisam zaboravila i ja ništa ne zaboravljam, ali svakako imam bolji odnos sa njom i ne sviđa mi se Filipovo ponašanje, ja nominujem Cara - rekla je Nataša.

Foto: printscreen
Oplela po Caru... Sandra Rešić

Najviše pažnje privuklo je Sandrino nominovanje, koja nije štedela na uvredama kada se obraćala Filipu Caru.

- Ja neću komentarisati nih dvoje, što se tiče Sanje u dobrim smo odnosima i nema tu nekog intimiziranja i da pričamo tajne, i korektne smo! Mislim da ovo nije njena najbolja sezona i folirant je, a po Matoru je najgore to izvinjenje i to je najveća fejk stvar. Cara sam pohvalila kako se smirio i pokazao kakav je, postao mi je drag, ali ono juče sa Minom je katastrofa i nemaš prostora u mom životu! Ti si za mene ogavan i gnusan i najgori muškarac kojeg sam upoznala u životu! Ti ne možeš bez Mine, tebe ona boli i nemoćan si pa zato se tako ponašaš, mislim da si ti idiot i budaletina i ti nisi muškarac i da ti treba čaša vode, razmislila bih da li da ti je dam jer ti imaš poriv Minu da ubiješ i od mene ćeš uvek ići u izolaciju, a ti si ovde neko ko je nebitan i nikada nisam čula nekoga da takve reči izgovarao kao ti njoj! Ja nominujem Cara - rekla je Sandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

10.04.2021 20:35

Car je naivan , a Mina je sebe prikazala svojim sex vezama u rijalitijima. Udara nisko. Provocira Cara kada mu vredja sestru i proziva da je trudna i da se je* e napolju. To je protiv pravila , jer proziva i vredja clana porodice koji nije ucesnik Zadruge !!! Namesto da Mina bude za to kaznjena jer je unela informaciju koju je POKUPILA DOK JE BILA NAPOLJU , neko uporno stiti ovaj smrad od devojke prepoznatljivog ponasanja : najpre se sexa u rijalitiju , a onda tog istog posle vredja , ponizava , provocira , preti.... Bolesno ponasanje.Pfuj , pfuj , pfuj, pfuj , pfuj , pfuj !