(FOTO) IZBACITE SANDRU REŠIĆ IZ BELE KUĆE: Poznata pevačica otkrila svoje pravo mišljenje o zadrugarki nakon što ju je videla u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

13.03.2021

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandrina koleginica rešila da otkrije svoje pravo mišljenje!

RepublikaFoto: instagram.com/sandra_resic
Ivana Šašić progovorila o Sandri!

Sandra Rešić je ostavila veliki pečat u  Zadruzi što po tome što su otkrivene mnoge tajne o njenom pokojnom ocu Ninu, legendi narodne muzike, pa smo u toku njenog učešća formirali novo viđenje cele situacije i preživeli sa njom razne turbulentne situacije kroz sećanja, ali ona je pored toga i glas razuma u rijalitiju i mnogima je bila podrška u teškim trenucima, kao i rame za plakanje.

Bivša učesnica Ivana Šašić koja je nedavno izbačenaiz Imaginarijuma,  komentarisala je učešće mnogih zadrugara, ali se posebno zaustavila na Sandri za koju ima reči hvale kao osobe, ali da ne pripada ovakvim rijaliti formatima te da je ona dosadan lik za ono što se zapravo traži.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Šašić

- Sandra je veliki čovek, ali mislim da je dosadna u rijalitiju. Nekako verujem da je tu samo da komentariše, nema neke priče koja moze da se zavrti.

- Da me neko ne shvati pogrešno, ona je primer devojke koja je pokazala sta je lepo ponašanje u rijalitiju, u odnosu na Maju, Taru i ostatak ekipe. Ona treba da se vrati pevanju jer mislim da joj to najbolje ide. Ovako je svi samo pamtiti po rijaliti karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aurora12

14.03.2021 05:50

Ova je aktivnija od kada je izasla, nego u Zadruzi. Sada klepece non stop, a u stvari je jedna od 90% smaraca iz Zadruge. Zadruga 4 je takav nevidjen smor da nema dalje. A Sandra Resic je krenula putem Djedovicke, pa su njih dve najvece klepetuse u zadruzi.