(VIDEO) JANJUŠ POKAZAO KOLIKO MU JE MAJA BITNA, UPOREDIO JE SA ŽENOM: Zadrugar jednim potezom bivšu ljubavnicu bacio u trans!

Autor: Republika.rs

Zadruga

31.03.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš poigravao se sinoć sa Majom Marinković pa je u jednom trenutku zadrugar je napravio potez koji je nju totalno zaludeo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš kao u dobra stara vremena

Naime, Janjuš se kockao skoro celo veče, čak je i tajni zadatak dobio kako bi dobio novac za igru na sreću.

Kada je ugledao Maju Marinković koja prilazi njegovom rulet stolom, počeo je nabrajati sve datume koji su mu bitni, među kojima su bili ćerkin rođendan, dan kada se venčao, ali i na datum njenog rođendana.

Zadrugarku je ovaj potez potpuno bacio u trans, iako je naveo i  dan kada se venčao, njoj to nije bilo bitno, već je bila previše ushićena što se setio ovog datuma:

Stavio je na moj datum rođenja, je l' moguće?! - povikala je Maja od sreće.

Inače, Markinkovićka nije mogla da se smiri kad je videla Janjuša koji je celo veče obigravao oko nje, pa joj je osmeh bio od uha do uha, gledajući u čudu šta se dešava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

01.04.2021 05:52

Zao mi je njegove cerke na koju je zaboravio, jer kako covek da objasni ovakve postupke jednog oca? Sramno da sramnije ne moze biti i to sa ovom prepravljenom ulicarkom.