Kulićeva otkrila Zoli pravo Marijino zdravstveno stanje: Majka krije da je teško bolesna!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić priznala Lazaru Čoliću Zoli da je Marija Kulić u lošem zdravstvenom stanju zbog nje, ali nije otkrila o kakvom problemu je konkretno reč.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija i Miljana Kulić

Ona već danima moli bivšeg verenika da se pomire, ali on ne popušta i ne želi da se miri s njom. Nakon večernje emisije je otišao kod nje u rehabilitaciju, pa joj je prepričao šta se dešavalo u istoj, a onda su se i posvađali jer mu je ona prebacila da će ostati bez majke zbog njega.

- Ti nemaš srca. Mama samo plače, kaže mi da samo želi da umre zbog mene, neće da jede, neće ništa da radi. Užasno izgleda. Ona je u jako lošem stanju, bolesna je žena, samo to krije. Razbolela se zbog mene i tebe. Pojela sam joj dušu i srce. Kako ti nije grehota? Ako ostanem bez majke zbog tebe, ti me nećeš ni pogledati, a ja sam i nju ostavila zbog tebe. Ti ne shvataš koliko je ona zaista bolesna, samo ćuti jer neće da se zna. Ko zna koliko će još živeti, malo joj je ostalo, a ti hoćeš da je pojedeš - prepričavala je Miljana, ali nije se moglo videti da joj je teško zbog majke.

- Ko je je*e, nisam joj ja kriv. Ona je pojela samu sebe. Žena je puna jeda. Trebalo bi da bude srećna što neću da budem sa tobom i što ti kažem da nećemo imati ništa. Idi reci Mariji da se džaba jede jer pomirenja nema - rekao je Zola.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- A znači nećeš da budeš sa mnom? Ja sam joj rekla da ćemo se nakon tvog rođendana pomiriti i njoj se stanje pogoršalo - jadikovala je starleta iz Niša.

Ona se kasnije tokom žurke napila, a Zola je pokušavao da joj kaže da to ne radi jer će napraviti skandal. Nakon što ih sreća nije poslužila na ruletu, Miljana i Lazar su otišli u rehabilitaciju i žalili za izgubljenim novcem. Kada je di-džej otišao da legne na krevet, ona ga je ispratila i odmah skočila na njega u nameri da ga poljubi. On je sve vreme odbijao, pa je završila u suzama i, na kraju, izrevoltirana rekla da je završila sa njim.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marija Kulić

- Nemoj, ispoštuj me, nemoj da me ljubiš - rekao je Zola.

- E mogu da te poljubim! Da ti radim šta hoću! Hoću da spavam s tobom, teško mi je. Hoću da me je*eš. Ništa ne moramo da imamo, samo da legnemo i zagrlimo se - molila je Miljana, ali je Lazar ostao neumoljiv.

Miljana: Mama je tukla tatu, ja se gadim sestrama

Miljana za crnim stolom otkrila šta se dešavalo u njenoj kući, te molila Mariju da je pusti da bude sa Zolom ili će otići u ludnicu.

- Moja porodica nije sjajna, ali nije istina da su me svi maltretirali. Mama je ta koja je tukla tatu jer me je uvek branio i razmazio me je. Ja nemam ni d od dostojanstva, ni o od obraza. Volim ih najviše na svetu, ali moraju da me razumeju. Moje sestre jeste sramota zbog mojih seksualnih odnosa i svađa s majkom. Ja im priđem, one ne žele da me poljube, gadim im se - pričala je Miljana kroz suze i dodala: - Meni treba ljubav, ne mogu sama da budem. Nadam se da će mama popričati sa Zolom i da će me podržati kad obnovim vezu s njom. Ukoliko se to ne desi, ja sam spremna da odem u "Lazu Lazarević" na lečenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading