(VIDEO) JANJUŠ BRUTALNO RASKRINKAO MAJU: Plače, glumi da je ucveljena, a onda kad niko ne vidi radi OVO!

Autor:

Zadruga

30.12.2020

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom radio emisije "Amnezija" pokrenute su najaktuelnije teme iz Bele kuće. Bora Santana ugostio je Aleksandru Nikolić nakon žestokog okršaja koji je imala sa Majom Marinković.

- Ona je ubeđena da si ti imala nešto sa Janjuševićem? - upitao je Bora.

- Da, ona je ubeđena, ona je moja majku nazvala znaš i kako, ja preko toga ne mogu da pređem, meni je majka sve! - poručila je Aleksandra.

- Prokomentariši odnos Maje i Paule? - upitao je Bora.

 

- Ona ima problem kada neko pogleda Janjuša, ona je nju napala bez razloga! Ta devojka nema ni obraza, ni srama! - rekla je Nikolićeva.

- Ja sam rekao da ću nju vređati do kraja rijalitija! Svaki dan ću je vređati do kraja rijalitija, ja sam oboleo zbog njenih scena, sve sam to ćutao. Ja ću se družiti sa svima! Mene da neko udari šamar, ja bih ga ubio na licu mesta, ali njoj sam prešao. Samo da čujem da nekome priča o meni... Nikada je nisam vređao ranije, sve radi namerno i smišljeno, zna odlično šta radi, toliko je namazana, pravi se da je žrtva, ucveljena i žrtva, plače, pa se meni kezi, sve to radi, mene boli k*rac šta će ko reći - rekao je Janjuš koji se umešao u program.

Dok je Janjuš pričao, Kristijan Golubović je sve vreme držao lekciju Maji u pabu, vređajući njenog bivšeg dečka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gliša

30.12.2020 21:46

Oboje loše glume.