ENA SE RAZBESNELA PA ŽESTOKO ZAPRETILA! Osvanula BRUTALNA PREPISKA Janjuša i njegove žene: ZGROZIĆETE SE KAD VIDITE O ČEMU SE RADI!

Autor:

Zadruga

14.11.2020

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne krije svoje gađenje

RepublikaFoto: instagram.com/mali_janjus

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš bili su zajedno tokom "Zadruge 3", a tajnu vezu su nastavili i nakon izlaska iz rijalitija, iako su to uporno demantovali.

Maja je javno govorila da se čula nekoliko puta i sa njegovom tadašnjom suprugom Enom Janjušević, a ova tajna veza je Enu izjedala.

 

 

 

Pink.rs je došao u posed Janjuševe privatne prepiske sa Enom, koja je bila besna kao ris zbog toga što je košarkaš bio intiman sa Majom, pritom se slikao sa njom go, a zatim i Enu uvukao u celu priču.

Samo to ću ti reći, pa kad je budeš k*arao i slikao se sa njom go, svaki put će ti presesti, jer mene uvlačiću vašu bolest. Majku li vam j*bem bolesnu, džibersku. A ova slika će otići u javnost, ja ću je lično poslati novinarima, ali ću ti se usr*ti u život. I tebi i toj kalašturi koja sebi daje za pravo da spominje moje ime, a kamoli nešto drugo. Jaoj, naj*bali se - samo je deo poruka koje je Ena slala Janjušu dok je on bio sa Marinkovićevom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading