HIT! Golubović nasmejao naciju, Željko Mitrović oduševljen Kriletovim nadrilekarstvom!

Autor:

Zadruga

14.11.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak iz Zadruge postao je viralan!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan masira Miljanu

Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije, oduševljen je komičnim snimkom na kojem Kristijan Golubović teši i "leči" Miljanu Kulić poput, kako se navodi, lokalne vračare.

Kratak video-zapis sa jedne Instagram stranice u kojem Krile ima glavnu ulogu "Kada umesto doktoru odem lokalnoj vračari" prikazuje Golubovića u ulozi doktora koji pogrešno izgovara reči tešeći Kulićevu:

- "Dobiješ sintrome", "Imaš hipokondriju", "Izleda kao infrakt", "Aneksioznost", "Napadi panake", samo su neki od hit izjava sa viralnog snimka na koji je i sam Željko Mitrović prasnuo u smeh.

RepublikaFoto: Luka Šarac
Željko Mitrović

- Tebra, šta je, bre, ovo? A mene zovu nadrilekar - našalio se vlasnik televizijske imperije.

Inače, Kristijana veoma često hvale na društvenim mrežama da je jedan od retkih koji u svakoj situaciji želi da pomogne svim zadrugarima i želi da reši njihove nevolje.

Tako je bilo i u ovom slučaju, te je snimak pogledalo preko 100.000 ljudi, uzimajući u obzir da je na Mitrovićevom profilu i profilu gorepomenute Instagram stranice sakupljeno preko 70.000 pregleda, ne računajući sveopšte šerovanje snimka na profilima ostalih korisnika ove društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading