(VIDEO) ŠOK U ZADRUZI: Maja ušla u kuću pa raskrinkala Janjuša- Imam dokaze da si me tukao! Janjuš joj poručio da je lakog morala!

Autor: Republika.rs

Zadruga

08.11.2020

00:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ušla u Zadrugu i napravila haos.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Susret bivših

Pravi šok večeras je nastao kada je u Zadrugu ušla Maja Marinković i odmah upala u klinč sa Janjušem. Ona je pred zadrugarima iznosila sav prljav veš, dok Janjuš nije mogao da sakrije šok.

-Pomirenje je jedina stvar koje mene ne zanima! Ovo je njegova tužna priča zbog ljudi, i kao zbog deteta. On stalno forsira kako je jadan, imate i slike gde me je pretukao, imate i dokaze da sam ga ja izdržavala, on je loša osoba i sramota me je što sam bila sa njim on je i poročan. Od duguje kamatašima i zato je ušao, jer je pare prokockao - rekla je Maja.

Janjuš joj na ovo nije ostao dužan, pa joj je vratio uvredama:

-Imam poroke, privlače me žene lakog morala! Ja pričam istinu, a ovo je sve laž, ja sam znao da će biti ovako. Ja se zbog ovoga ne potresam, jer sam znao da će biti ovako - rekao je Janjuš pred zadrugarima

Kako je izgledala ova situacija pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading