(VIDEO) OTKRIVENO KOJA ZADRUGARKA JE LUDA ZA KRISTIJANOM: Samo da je malo mlađi! - ŠOK ZA SVE!

Autor:

Zadruga

03.10.2020

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Vladimira Tomovića, pitanje u igri istine sinoć u "Zadruzi" postavio je Filip Car za Tomu Panića: Zašto si me pitao, zašto nisam bio da obiđem Kristijana?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Nisam mislio ništa loše - rekao je Toma.

Vladimir Tomović je Nakon Filipa, postavio pitanje za Lepog Miću: Kako ti štitiš Aleksandru Nikolić, jer je znaš od ranije?

- Ja ovu devojku jako dugo znam, i nemam šta da kažem ružno za nju. Aleksandra se bavi poslom koji po nazivu naslućuje da se radi o lošim poslovima. Ona je završila i fakultet, ali niko nema za pravo da joj to kaže. Ne mora da znači da neko ko radi taj posao, k*rva! - rekao je Lepi Mića.

 Ja sam njoj prvi put rekao da je dr*lja, to je bilo za ovim stolom. Ja sam bio pijan i rekao sam to - dodao je Filip.

 

- Mićo rekao si kako je znaš, zar ne misliš da bi bilo bolje da si u sred njenog plesa sa Kristijanom uleteo, i pitao je šta to radiš? - rekao je Đedović.
Rekao sam joj, ali nije ona neko ko hoće da posluša - dodao je Mića.

- Nju su svi povezivali sa Kristijanom, a ona nije ni pokušala da se distancira! Na nju se vršio konstantan pritisak, kada su je pitali jel bi bila sa njim, ona je rekla da bi da je on mlađi, i na kraju mi rekla da je to zbog mene uradila. Ona ima problem sama sa sobom - rekao je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading