(VIDEO) Kristijan Golubović otkrio JEZIVE detalje kada je zbog prevare ostao bez polnog organa - SVI ZANEMELI OD ŠOKA!

Autor:

Zadruga

02.10.2020

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujuće..

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Novinar Milomir Marić, TV voditeljka Dajana Paunović, učesnik "Zadruge" Kristijan Golubović, pevač Sloba Radanović i pevačica Ljupka Stević u ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin in" autorke i voditeljke Sanje Marinković govoriće o tome koja su sve oružja koristili da bi se izborili za svoju ljubav.

Svoje iskustvo s gostima u studiju podelio je i Kristijan, aktuelni učesnik "Zadruge", koji je sve iznenadio svojim priznanjem.

- Ja sam jedinstveni primer koji je ostao bez one stvari zbog prevare - otvorio je dušu Kristijan, koji je potom nastavio:

- I uvek kad čujem ono: "E, sada varaj, p*čko", e onda se najviše uplašim u životu - priznao je Golubović, koji je svojevremeno i u "Zadruzi" priznao da mu je jedna devojka zbog preljube povredila polni organ.

Podsetimo, Božidar Stanojević je u intervjuu za naš portal otkrio da je Stanija Dobrojević nakon jedne emisije "Magazin in" trčala za Kristijanom, a on ju je "iskulirao". Pogledajte ispod teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading