Mirko objasnio šta se desilo u vrućim stolicama: Iz mraka me je probudio Mićin glas

Autor: Espreso, Republika

Zadruga

30.08.2020

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Gavrić je bio jedan od gostiju u emisiji "Narod pita", kada je doživeo veliku neprijatnost. Zapravo, u sred emisije, Mirko je na kratko izgubio svest, a svi prisutni su mu pritrčali u pomoć.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mirko Gavrić

Mirko je otišao kod lekara, a nakon kompletnog pregleda se obratio i svojim pratiocima putem Instagrama, objašnjavajući šta se zapravo dogodilo:

Foto: printscreen/instagram.com/miracoofficial

- Upravo sam stigao od lekara i razultati kažu da mi je opao nivo šećera i da je gvožđe na donjoj granici. Poslednje čega se sećam je da sam zamolio Dušicu za šećer i vodu i poželeo sam da ustanem. Odjednom, mrak iz koga me budi Mićin glas koji me doziva kao iz daljine. Video sam Dušicu i Ivanu, ali ih u momentu nisam prepoznao. Hvala svim ljudima koji su mi pomogli! Hvala i vama, mnogobrojnim porukama podrške! Sada sam dobro, živ i zdrav! P.S Ne držite rigorozne dijete u ovo doba godine. Ja sam dobro prošao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading