Karić direktno iz Zadruge, Šopićku priveo na gajbu: Spavali smo zajedno

Autor: kurir.rs, republika.rs

Zadruga

12.07.2020

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić i Stefan Karić iz rijalitija otišli su njegovoj kući, što bivšoj zadrugarki uopšte nije predstavljalo problem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Šopić i Stefan Karić

- Spavali smo zajedno, prelepa je kuća, nisam ja luda (smeh) Šalim se, da, spavali smo zajedno, otišli smo kod njega, on je proveo jutro sa njima, ja sam zaspala. Razumem ja Osmana, potpuno je drugačije u uslovima tamo. Imponuje mi što su mu sve devojke lepe, onda se ja nalazim u istom košu. Ja mislim da njega nisam zavela na fizički izgled, da je naše prijateljstvo prešlo na nešto više - ispričala je u "Premijeri, vikend specijalu" ona. 

- Laknulo mi je, mnogo sam razmišljao šta se dešava napolju, da li su se pokoškali Osman i ona, ali sam verovao da će sve biti kako treba i tako je i ispalo. Uglavnom se njemu sve dopalo, jedino neke ishitrene reakcije mi je zamerio. Iskreno, to sam što sam, takav sam i unutra i napolju, neke predrasude da srušim o meni koje su ljudi imali, uverili su se i promenili mišljenje o meni i zadovoljan sam komentarima napolju - nadovezao se Stefan. 

Karić se, takođe, osvrnuo i na porodicu pokojne bivše, Dijane Milojković.

- Mislim da im nije zasmetalo jer znaju koliko sam je voleo, bio sam sa njima u celoj borbi. Zvao sam Dijaninu majku, ona je u nekom poslu možda pa mi se nije javila, ali se nadam da ćemo se čuti, znam da su me podržavali."

Par, sa druge strane, krajnje komično reaguje na ime pobednice "Zadruge 3 - Ive Grgurić. 

- Ko je to? Iva neka komšinica? Ne znam ko je to. Ne znam o čemu pričam. Ali ne znamo ko je. Možeš da dođeš sa njom na svadbu, uvek nam treba budala - rekla je bez pardona Šopićeva, u svom stilu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dolores

12.07.2020 20:17

A šta reć... Naša lonac poklopac... Mislila sam da je Karić viši nivo, a on je izgleda dno čim je dozvolija da ga ova prosta, jeftina Ivana ovoliko spusti na dno, bljak...

Odgovori 10 0
Evelyn Krimova

13.07.2020 07:20

@Dolores - Nasli su se i treba da budu zajedno, tatin ljigavi sincic i Djeljana ulicarka i gutacica ljudskog semena. Talog od ljudi. Neka im je sa srecom. Tata Osmane cestitamo ti snajku, taman pase uz tvog bezbojnog sincica.

Anđela

13.07.2020 07:05

Šopićeva i Stefan se ponašaju kao budaletine. Iva je pobednica Zadruge. A Stefan je imao velike šanse dok ga Šopićka nije ukanalila i ubunarila zadnjih dana. Stefan može da opstane sa njom samo da ujutru pobegne iz kuće i vrati se u ponoć, kada ona zaspi.