(FOTO) Ovo krije sve vreme! Mensur Ajdarpašić je oženjen: Isplivale šokantne fotografije, Mina će odlepiti kada sazna istinu!

Autor:

Zadruga

31.05.2020

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić skrenuo je veliku pažnju na sebe ulaskom u aktuelnu sezonu rijaliti programa "Zadruga", odnosom sa sugrađaninom Vladimirom Tomovićem, ali i trenutnom emotivnom vezom sa cimerkom Minom Vrbaški, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur Ajdarpašić

Iako veoma mlad, Ajdarpašić može da se pohvali brojnim poslovnim podvizima, kao što je saradnja sa poznatnim modnim brendovima, učešća na nedeljama mode, ali i statiranje u muzičkim spotovima.

Ajdarpašić je u više navrata isticao da je za ozbiljne poteze u ljubavi veoma rano, ali se ipak oprobao u ulozi mladoženje i to za potrebe muzičkog spota jednog crnogorskog pevača.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Naime, na samom ulasku Mensur se pohvalio uspešnom karijerom manekena, glumom u spotovima, ali i odmah otkrio koja mu je devojka zapala za oko, te je Minino srce osvojio neverovatnom brzinom.

Da li će Vrbaški biti devojka sa kojom će stati na ludi kamen u realnom životu, ostaje da saznamo u budućnosti.

Kako izgleda učesnik "Zadruge" u ulozi mladoženje, možete pogledati u video-pilogu u nastavku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading