KAKAV OBRT! Jelena priznala da je zaljubljena u Miljkovića: Uzeću Luni Marka, kao što je ona Kiji Slobu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je dobila histerični napad nakon što je Jelena Pešić priznala da je zaljubljena u Marka Miljkovića i da je njemu posvetila pesmu "Nisam ni metar od tebe" budući da se sada nalaze kao potrčci u izolaciji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena i Luna

Sve je počelo tokom pitanja gledalaca, kada je Marko dobio pitanje vezano za njegov odnos sa Pešićevom.

- Jelenino poštovanje, lojalnost, razumevanja prema svima, a posebno prema tebi... Da li ti to osećaš - bilo je pitanje.

Marko: Jelena i ja nemamo negativne energije, mi smo prekinuli to što smo prekinuli i tu nema šta da se priča. Ona se ne petlja, postoji poštovanje, ali i sa njene strane osećam to.

Jelena: Marko je za mene broj jedan, naravno, zameram mu neke situacije, ali to su sitnice. Znam da misli drugačije, ali zbog Lune mora tako da priča.

Nakon ovoga Pešićeva je potvrdila da je pesmu "Nisam ni metar od tebe" posvetila Miljkoviću budući da se nalaze u izolaciji, što je iznerviralo Lunu i ušle su u sukob.

Luna: Meni je zamerio, a ja ćutim kao kuja! To je provokacija! Mene nervira to njegovo jer on tebe brani! Meni je sve živo zamerio šta god da sam rekla, a ti, Jelena, možeš da radiš šta god hoćeš Marko će da ćuti. Dvolična si i bezobrazna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Jelena: Uzmi u obzir da sam zaljubljena, rekla sam ti da me ostaviš! Ja mogu da radim i pevam šta hoću, jedino oštećena sam ja. Ja da želim, ja tebe, Luno, mogu brzo i lako da se rešim. Kada si ti mogla Kiji da uzmeš muža, zašto ja ne bih mogla da uzmem tvog dečka Marka.

Luna: Ženo, je l' si ti normalna. Marko, ajde reci nešto, nemoj da ćutiš kao pi*ka.

Marko: Radi šta hoćeš sa njom! Ne zanima me, ženske svađe me ne zanimaju! Ona ima pravo da bude zaljubljena, neka radi šta hoće! Je l' misliš da će da nam pokvari vezu?

Luna: Ne zanima te, a ćutiš! Ja sam tvoja devojka! Ona nastavlja, kako ja da je zaustavim? Ne mogu! Ona će nas uništiti. Muka mi je da me ljudi prave budalom! Jelena, ti ne možeš da odvojiš mene i Marka, ti možeš da radiš šta hoćeš, mene boli on! Njegova reakcija! Ja ne tražim da on tebe napada, već da mi da neku potvrdu da tu nema ništa, ali on ćuti, a to je znak odobravanja! Samo tražim da kaže: "Jelena, nemoj to da radiš." Evo, ja kažem da sam luda, da sam nesigurna! Ja imam prava da kažem jer se tako osećam. Ja samo tražim da se ustane i da se nešto jebeno kaže.

Majka Anabela sve vreme je tešila uplakanu ćerku, ali Đoganijeva je otrčala u spavaću sobu, bacila se na krevet i počela da urla.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Anabela: Kija, izvini za sve!

Anabela Atijas javno je zamolila Kiju Kockar za oproštaj zbog svega što je doživela od njene ćerke Lune. Pitanje gledalaca upućeno pevačici glasilo je:

- Izvinjavaš se Kiji, da li ti misliš da posle onoga smejanja i nazivanja glavnom glumicom, dok žena povraća i doživljava nervni slom jer se tvoja ćerka je*ala sa njenim mužem, može biti izvinjenje i oprost?

Anabela: Vraća se meni to i te kako. Ja sam se njoj izvinila jer je imala potpuno pravo da se bori za svoju ljubav. Izvinjavam se što sam joj osporavala, ona, ako je vernik, oprostiće mi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna: Ubiću sebe i Marka!

Luna Đogani je histerisala zbog Jelene Pešić i Marka MIljkovića. Zorica Marković je pokušala da je smiri, ali nije uspela. Ona je ležala na krevetu i plakala na sav glas, a onda je izrekla stvari koje nikada do sada nije.

- Umorila sam se, ne mogu više! Pustite me, molim vas! Mene ne zanima ona, nego on! Izgubiće me jer ga boli ku*ac. Ubiću se, ubiću i sebe i Marka jer ne znam šta da radim. Mnogo mi je teško, možda ćemo tako večno biti zajedno na onom svetu - vikala je Luna u suzama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ognjen

30.05.2020 04:41

Sve se vraca, sve se placa.

Odgovori 12 0
Đole

30.05.2020 08:30

Svi navalili: -Priznaj, priznaj, priznaj . . . . . Jeleni dosadili i ona "priznala".

Odgovori 11 0