Da li bi je ikad pogledao: Danas se oko nje otimaju, a pogledajte kako je nekada izgledala Dragana Mitar!

Autor:

Zadruga

14.12.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša modelsica Dragana Mitar trenutno je jedna od najkontroverznijih učesnica "Zadruge".

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Dragana Mitar

Mlada zadrugarka je još uvek zvanično u braku sa Sinišom Dragutinovićem, ali to je nije sprečilo da ima vrele akcije sa Edisom Fetićem, kao ni sa Vladimirom Tomovićem.

I jedan i drugi, očigledno, ne mogu da ostanu imuni na njen šarm, lepotu i zavodničke sposobnosti. Čim je kročila u "Zadrugu" nju su proglasili jednom od najlepših zadrugarki, a pre pet i više godina modelsica je izgledala potpuno drugačije.

Svako ko je video Draganine fotografije od pre nekoliko godina jasno mu je da je bivša modelsica dosta radila na svom licu, koje je brojnim estetskim intervencijama i tretmanima promenila, a takođe često je eksperimentisala i sa svojim frizurama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar) on Oct 22, 2015 at 12:00pm PDT

I način odevanja joj je bio prilično drugačiji - pre nekoliko godina nismo je mogli videti u skupim, brendiranim krpicama na koje danas najčešće troši novac i sastavni su deo njenog stajlinga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
klima

14.12.2019 21:49

Sminka je cudo.