Oglasila se žena Gospodina Torte: Zilha Karišić Fetić iznela tajnu staru 5 godina!

Autor:

Zadruga

05.12.2019

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edis Fetić, poznatiji kao "Gospodin Torta", napravio je pravu pometnju ulaskom u rijaliti "Zadruga 3", gde se, kasnije se ispostavilo, njegova ljubavnica, Dragana Mitar, zbližila sa Vladimirom Tomovićem. Prava telenovela priča jer je bivša modelsica još uvek u braku sa Sinišom Dragutinovićem koji se spominje kao novi potencijalni zadrugar i koji takođe ima paralelnu vezu.

RepublikaFoto: instagram.com/zzilhaaa
Edis sa ženom Zilhom

A oženjen je i Novopazarac, čiju ženu mediji takođe najavljuju kao novu učesnicu. Oba para su navodno u brakorazvodnom procesu.

Ostaje nejasno kakav je status Fetićevog braka, ali sudeći po Instagram profilu njegove supruge - sa brakom je sve u redu. Ona se zove Zilha Karišik Fetić, a iako se priča o njihovom navodnom razvodu,  na fotografijama na profilu mogu se videti zajedno, kako letuju u avgustu, kada je on navodno zvao Draganu Mitar.

Interesantna je jedna fotografija od pre pet godina koju je Zilha tada objavila na svom Instagramu. Ona je zajedno sa suprugom koga naziva "mužić", a Edo je neprepoznatljiv - mlađi i bez brade.

- Jedna sa mužićem - napisala je Zilha u opisu slike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I jos jedna ali sa muzicem ♥♥

A post shared by Zilha Karišik Fetić (@zzilhaaa) on Jun 19, 2015 at 3:29pm PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MILICA

05.12.2019 19:39

Tada je bio muzic,a sada je puzic :))