(NE)OČEKIVANI OBRT: Miki ipak ne ide u zatvor, a evo kakvu nagodbu je sklopio s tužilaštvom!

Autor: Mediji, Republika

Zadruga

13.06.2019

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričič, kojeg je zbog agresivnog ponašanja pred rijaliti kamerama privela policija, a nadležni sud mu je odredio pritvor do 30 dana zbog nasilja nad ženama, po savetu advokata priznaće krivicu kako bi dobio nanogicu.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Miki Đuričić...

Da bi se što pre okončao krivični postupak, pčelar iz Kupinova će potvrditi da je udario šamar Suzani Perović, a potom pljunuo u lice i brutalno štakom tukao Nadeždu Biljić u "Zadruzi 2".

S obzirom na to da se njegova nasilnost jasno vidi na snimcima iz rijalitija, u dogovoru sa svojim zastupnikom odlučio je da snosi odgovornost. On će predložiti sklapanje sporazuma o priznanju krivice sa tužilaštvom kako bi dobio blažu kaznu.

- Advokat je posavetovao Mikija da ponude nagodbu, pošto je on očigledno počinio nasilje o čemu svedoči video snimak. Ukoliko tužilaštvo i sud prihvate taj predlog, Đuričić bi mogao da svoju kaznu služi kod kuće u Kupinovu - otkriva izvor.

Da li će tužilaštvo prihvatiti nagodbu i dalje je neizvesno s obzirom na to da je Đuričić i ranije hapšen zbog nasilničnog ponašanja.

RepublikaFoto: instagram.com/mikidjuricickupinovo
Đuričić...

- Prvi put priveden je 2014. godine posle fudbalske utakmice u Kupinovu jer je povredio dvojicu policajaca. Nakon godinu dana od toga, u rijalitiju je fizički napao Ivana Gavrilovića zbog čega je osuđen uslovno. Zbog svega toga postoji mogućnost da tužilac odbije sporazum ili da predloži i neku strožiju kaznu, na primer, efektivan zatvor - dodao je sagovornik.

Kada su novinari pozvali njegovog oca Mirka za komentar bio je veoma ljut:

- Ne, ne, ne. Miki izlazi do petka. Okanite me se, vi ste lažovi, svašta pišete, neću ništa da vam pričam - rekao je Mirko i prekinuo vezu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Kimi

13.06.2019 19:31

Tražimo sudjenje i presudu!

Odgovori 35 1
Gale

14.06.2019 11:00

@Kimi - Došao zlatar Nebojša i izvadio ga iz zatvora. Kao u američkim filmovima.

Odgovori 10 0
David

14.06.2019 11:13

@Kimi - Došao zlatar i izveo ga iz zatvora.

Odgovori 10 0
Gaga

13.06.2019 19:38

Tražim pravedno sudjenje.

Odgovori 33 2