Ona je najplaćenija na estradi: Ima posebne klijente i nalazi se u "Zadruzi"!

Autor: Mediji, Republika

Zadruga

09.04.2019

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U laptopu je pronađen katalog devojaka, među kojima je i navodno Sanja Stanković, a prema tabelama koje je uhapšeni vodio, istražitelji zaključili da je ona bila među najskupljim eskort-damama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Akvarijum riba....

Učesnica rijalitija „Zadruga“ Sanja Stanković navodno je glavna prostitutka uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se sumnjiči za trgovinu ljudima.

Izvor iz istrage otkriva da su navodno Sanjine fotografije pronađene u laptopu koji je policija zaplenila u njegovom stanu prilikom hapšenja.

Rijaliti joj diže cenu

- Tokom hapšenja glavnog makroa sa estrade zaplenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog devojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i navodno Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cena joj je od 250 do 500 evra za sat - otkriva izvor.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sanja Stanković...

Prema njegovim rečima, Mihajlo i njegov brat Dušan Milenković, koji je takođe uhapšen, posebno su brinuli o Sanji i tome da dobija najbolje i najimućnije klijente koji nemaju neobične zahteve. Slali su je i na putovanja i izlazili joj u susret kad god je njoj to trebalo.

- Boravak u rijalitiju Sanji će samo da poveća cenu jer su mušterije spremne da plate više za ženu koja je javna ličnosti - dodaje sagovornik.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragana

09.04.2019 19:42

Rece joj sinoc Stanija: Pozdravio te Mihajlo...”

Odgovori 41 1
Mile

10.04.2019 10:20

Otkuda im informacije iz spoljnog sveta?

Odgovori 30 0
Tamara

10.04.2019 17:53

Rece joj " postena Stanija". Otkud ona zna ako nije iz tog sveta. Kako mi to nismo znali?!

Odgovori 1 22