(VIDEO) Pale teške reči! Stanija nazvala Sandru Afriku ku*kom i to sve zbog Vladimira!

Autor: Republika

Zadruga

29.03.2019

17:20

Stanija Dobrojević i Pavle Jovanović vodili su zanimljiv razgovor u izolaciji u kojem se starleta dotakla Gastozovog gostovanja u rijalitiju "Zadruga", a onda je pevačicu Sandru Afriku nazvaola pogrdnim imenom!

youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević

Naime, haos je nastao zbog toga što je Stanija šetala sa Gastozom po imanju kako bi mu pokazala sve, što je razbesnelo Lunu. Stanija je prvo prokomentarisala situciju iz Zadruge 1, kada je bila u vezi sa Vladimirom Tomovićem, a kada je na žurci gostovala Sandra Afrika.

- Napravili su selfi koji je ona kučka okačila na Instagram, seljačke fore, da bi tu meni nešto uterivala. Onda se ovaj pi*kopaćenik meni nešto pravdao, brisao... Ja sam to videla tek kad sam izašla. Radi se o tome da je on to uradio ovde meni iza leđa i sakrio to od mene i nije mi prijavio, ni to veče, ni sutra, ni prekosutra, dok nisam izašla - jadala se Stanija Pavlu i objasnila kako je Vlada tada napravio selfi sa Sandrom Afrikom, a ona ga je objavila.

- A meni se sad kao slobodnoj devojci zamera šetanje sa petoro njih. Samo mi je žao što nisam Gastoza uhvatila za ruku, da šetamo sami... Sad mi je baš žao, smetali ste mi, bilo vas je mnogo, trebalo je sami - komentarisala je Stanija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zadruga 2... Idemooo.. Zurka?...#Vlada #Mica Brat #Top ❤???

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on Oct 2, 2018 at 8:18pm PDT

- Šta ima loše u tome što sam ja prošetala Gastoza?! Zašto šta god ja uradim ne valja, zašto se samo ja kritikujem? - besnela je posle Stanija.

Komentari (1)

Loading
JAHKO

29.03.2019 19:57

Ако се сликала није га отела.