Zoran Marjanović: Soraja je najbolja riba u rijalitiju!

Zadruga

19.08.2017

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozitor i muzički producent Zoran Marjanović, udovac brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, izazvao je pravi buru kada je priznao da će biti jedan od VIP učesnika novog projekta televizije Pink, rijalitija "Zadruga".

Foto: ST/Vlada LUKIĆ
Učesnik Zadruge Zoran Marjanović

Zoran za Srpski telegraf kaže da mnoga imena koja produkcija najavljuje kao potencijalne učesnike ne poznaje, ali i te kako obasipa komplimentima Soraju Vučelić, koja se najavljuje kao voditeljka ovog luksuznog projekta, ali i ličnost koja će jedno vreme provesti u samom šouu.

- Ne znam te neke devojke i momke koje najavljuju da ulaze, ali znam da je Soraja deo celog projekta i mislim da bih s njom mogao da ostvarim odličan odnos jer ona je, pored toga što je prelepa i prezgodna, takođe veoma inteligentna, ume da se ponaša kao prava dama i siguran sam da njeno društvo prija svim muškarcima. Ona je odličan izbor Pinka, a imao sam prilike i da je gledam kao voditeljku kviza sa pokojnim glumcem Miloradom Mandićem Mandom, gde je pokazala da, pored lepote, ima i mnoge druge kvalitete - iskren je Marjanović, koji dodaje da ne može da se pomiri sa tim da se na televiziji daje prostor osobama poput bosanske starlete Mace Diskrecije, koja je inače Marjanovića prva dokačila nazivajući ga amaterom, te izjavljujući da njegove pesme nikada ne bi snimila.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Soraja

- Žalosno je dozvoliti osobama poput nje da u svoja pogana usta stavljaju imena ostvarenih ljudi, a pogotovo je sramno da sebe naziva pevačicom jer time direktno omalovažava i ponižava pevačke veličine poput Snežane Đurišić, Ane Bekute, Marije Šerifović i ostalih. Prostitutkama koje krmenjauču i žele da se sakriju iza paravana pevačice ne bih ni dao svoje pesme, naročito zato što ona urliče kao ranjeni vuk. Macu očigledno loše savetuje njen makro i, ako misli da ću se ja spuštati na njen mentalni nivo, prevarila se. Nisam ni čuo od čelnika produkcije da ona uopšte i ulazi u taj rijaliti, ali i ako se desi da uđe, neka ne očekuje od mene bilo kakve rasprave, svađe i prepucavanja, jer ja nisam neko ko njoj treba da posluži za što duži opstanak - tvrdi Zoran.

Marjanović je u nekoliko navrata već naglasio da on ne ulazi u "Zadrugu" kako bi se takmičio sa bilo kim, već isključivo iz jednog razloga.

- Ja ne ulazim u rijaliti da se borim za nagrade, ne ulazim da se svađam i objašnjavam sa bilo kim, već jednostavno da ispravim krivo postavljenu sliku o meni u narodu. Blago rečeno, idem da sperem ljagu sa svog imena i imena članova svoje porodice - izričit je Marjanović, koji kaže da je upućen ko će sve od VIP ličnosti biti pored njega u "Zadruzi":

- Posebno me raduje ulazak velikog imena naše muzičke scene Nade Obrić, a tu je i Marko Bulat, koga izuzetno cenim. Što se tiče tih nekih starleta za koje me često pitate, reći ću vam iskreno da ja i ne znam ko su te devojke, ali svakako ne želim o bilo kome da donosim sud pre nego što ga dobro upoznam, baš kao što će mene gledaoci i učesnici moći da upoznaju onakvog kakav zaista jesam. Svi oni su manje-više poznavali moju pokojnu Jelenu, pa čak i ta Maca, koju je Jelena žalila dok je boravila u drugom rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading