Krizirala satima, pa se srušila: Učesnicu obezbeđenje iznelo iz Zadruge!

Autor:

Zadruga

24.11.2018

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef danas je u Belu kuću poslao hranu za Jelenu Krunić koja slavi slavu Svetog Mratu, a kada je ovo videla, klaberka je pohisterisala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pozlilo joj kada se setila oca... Jelena Krunić

Nakon dugotrajne rasprave sa Zerinom i Banetom Čolakom, Jelena Krunić je u trpezariji vikala jer nije mogla da ode pokojnom ocu da zapali sveću, a Veliki šef joj je poslao hranu. Ona je kroz suze vikala da njenu krsnu slavu niko nije preuzeo, te da je to praznik koji je obeležavao njen otac.

Posle toga, otišla je u spavaću sobu i počela da plače, a Zerina ju je tešila. A onda je stigao neprijatan komentar od Tome Panića koji je istakao da je teše osobe koje je ne podnose zbog čega je Krunićeva pobesnela:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nisu mogli da je smire...

- Klošaru jedan, je*aću ti sve. Je*em ti sve. Tata mi je mrtav, ne slavim ja slavu. Niko nije preuzeo slavu - vikala je Jelena na Tomu koji je gunđao zbog Jeleninih suza.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Krunićeva se na kraju srušila, pa su je izneli...

Jelenu su nastavili da smiruju Zerina, Luna, Adam i Zorica Marković, a potom je došao i Lepi Mića. Međutim, ona nije mogla da prestane da plače:

- Ne mogu više ovde, hoću napolje da mu upalim sveću - naricala je Jelena dok ju je Zorica smirivala. 

Ipka, ovo nije utešilo klaberku koja je kukala iz sve snage, a potom joj se slošilo:

- Ama, ženo, običaj je, smiri se, šta je sa tobom - vikala je Zorica, a onda se Krunićeva onesvestila zbog čega ju je obezbeđenje iznelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading