RIJALITI ZVEZDA POKAZALA STRAŠNE RANE: Ima neizlečivu bolest, trpi užasne BOLOVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Kardašijan pokazala telo puno rana!

RIJALITI ZVEZDA POKAZALA STRAŠNE RANE: Ima neizlečivu bolest, trpi užasne BOLOVE! (FOTO)

Foto: YOUTUBE PRINTSCREEN

Kim Kardašijan

Poznata ličnost i rijaliti zvezda Kim Kardašijan nedavno je odlučila podeliti sa svojim pratiocima na Instagramu intimne trenutke iz svoje borbe sa psorijazom. Kim je dijagnostikovana ovom kožnom bolešću 2011. godine, a sada je odlučila pokazati stvarno lice svoje kože, bez filtera i prikrivanja.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan

Na fotografijama koju je podelila, Kardašijanka je prikazala psorijazu na svojim rukama, ističući bol i neugodnosti koje doživljava. Osim ruku, psorijaza joj se neretko pojavljuje i na licu, što dodatno otežava njen svakodnevni život.


Kim je iskreno govorila o bolu koji doživljava kada se pojavi ova kožna bolest, ističući da mora prilagođavati svoje aktivnosti kako bi smanjila iritaciju. Iako je pokušavala različite pristupe, uključujući promene u ishrani i životnim navikama, Kardašijan priznaje da nije pronašla potpuno efikasan način lečenja psorijaze.
Republika

Foto: Instagram.com

Kim Kardašijan pokazala rane na telu


Ipak, hrabro deli svoj put lečenja sa ciljem podrške i pomoći onima koji takođe prolaze kroz slične izazove sa ovom upornom kožnom bolešću. Kim Kardašijan se trudi podići svest o psorijazi i razbijanju stigme koja je često povezana sa ovim zdravstvenim problemom.

Ovim hrabrim potezom, Kim Kardašijan daje glas mnogima koji se suočavaju sa psorijazom, ističući važnost razumevanja i podrške za sve koji se bore sa ovom neugodnom bolešću. Njeno otvoreno i iskreno deljenje ličnog iskustva može imati značajan uticaj na podizanje svesti o psorijazi i pomoći u suzbijanju predrasuda i stigme vezane za ovu bolest.

 

 


Kim Kardašijan je kroz svoje iskustvo sa psorijazom pokazala hrabrost i otvorenost, pružajući podršku i nadu drugima koji se bore sa istim izazovima. Njeno deljenje intimnih detalja o borbi sa ovom kožnom bolešću može imati pozitivan uticaj na mnoge ljude širom sveta, podstičući razgovor o psorijazi i podizanje svesti o njenim izazovima.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading