SLAVNI GLUMAC SEKUNDA DELILA OD SMRTI: Mislio sam da je GOTOVO, nema ni spasa (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

27.11.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desilo se čudo!

SLAVNI GLUMAC SEKUNDA DELILA OD SMRTI: Mislio sam da je GOTOVO, nema ni spasa (FOTO)

Foto: shutterstock

Džon Travolta

Glumac Džon Travolta nedavno je otkrio kako ga je iskustvo bliskog susreta sa smrću inspirisalo da preuzme ulogu u novom kratkom filmu "Pastir". Naime, ovaj film govori o mladom pilotu koji se suočava sa električnim kvarom u vazduhu, što je izuzetno slično iskustvu koje je sam Travolta doživeo 1992. godine.

Travolta je prilikom intervjua u Londonu opisao svoje iskustvo iz 1992. godine, kada je upravljao avionom sa svojom porodicom iznad Vašingtona.

- Znao sam kakav je osećaj apsolutno verovati da ti nema spasa, da ćeš umreti. Imao sam dva dobra mlazna motora, ali nisam imao instrumente, struju, ništa. I mislio sam da je gotovo - prisetio se glumac, ali je, ipak, uspeo da sigurno sleti, što je opisao kao čudo.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Džon Travolta

Upravo zbog svojih ličnih iskustava, Travolta je bio privučen ulozi u filmu "Pastir", koji se temelji na istoimenoj knjizi Frederika Forsajta iz 1975. godine. U ovom kratkom filmu, slavni gluamc tumači lik dobrog samaritanca koji pomaže mladom pilotu da sigurno sleti nakon što se nađe u opasnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading