HOLIVUDSKA ZVEZDA SE POTRESNOM PORUKOM OPROSTILA OD ŽRTAVA MASAKRA: Njene reči kidaju dušu na komade! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

04.05.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski poznata glumica našeg porekla uputila je saučešće ožalošćenim porodicama nastradalih u pucnjavi u Beogradu.

HOLIVUDSKA ZVEZDA SE POTRESNOM PORUKOM OPROSTILA OD ŽRTAVA MASAKRA: Njene reči kidaju dušu na komade! (VIDEO)

Foto: instagram.com/drstanakatic

Stana Katić

Holivudska zvezda srpskog porekla, Stana Katić, rođena u Kanadi oprostila se od žrtava potresnog masakra koji se juče dogodio u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je učenik Kosta Kecmanović rafalnom paljbom usmrtio osmoro dece i čuvara pomenute škole.

Iako se trenutno ne nalazi u Srbiji, Stanu je vest o stravičnom događaju u našoj prestonici veoma pogodila, te je iskoristila priliku kako bi žrtvama upalila sveće i uputila veliko žaljenje i saučešće porodicama koje su od juče zavijeno u crno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stana Katic (@drstanakatic)

- Draga Srbijo, tako mi je žao što je ovo ludilo stiglo i do tebe. Molim se za male duše koje su nas napustile. Molim se za one čiji su životi uzeti i za one koji su ostavljeni sa životima nepopravljivo promenjenim. Nek je na večno sećanje - istakla je čuvena zvezda serije "Kasl" u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stana Katic (@drstanakatic)

Podsetimo, povodom stravičnog čina u osnovnoj školi, Vlada Srbije donela je odluku o trodnevnom danu žalosti, počevši od petka, pa sve do nedelje, a narod se tokom jučerašnjeg dana okupio na Cvetnom trgu u Beogradu, gde su paljene sveće za nastradale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading