OTKRIVENO SVE O GLUMICI RAZVRATNICI: Istina posle 15 GODINA isplivala na videlo, a za sve je KRIV njen kolega!

Autor:

Zabava

26.01.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šilpa Šeti je oslobođena svih optužbi koje su podignute protiv nje pre 15 godina, nakon što ju je glumac Ričard Gir poljubio u obraz na jednom događaju.

OTKRIVENO SVE O GLUMICI RAZVRATNICI: Istina posle 15 GODINA isplivala na videlo, a za sve je KRIV njen kolega!

Foto: printscreen/instagram.com

Indijska glumica Šilpa Šeti oslobođena je optužbi za razvrat nakon što ju je golivudski glumac Ričard Gir javno poljubio na jednom događaju za podizanje svesti o AIDS-u pre 15 godina.

 

 

Ovaj događaj je izazvao burne reakcije, a nakon istog su pripadnici radikalne hinduističke vlasti palile slike obe zvezde jer su, kako kažu, okaljali indijsku kulturu.

 

 

Sud je odmah izdao nalog za hapšenje obih glumaca, pa su tako oboje optuženi po nekoliko tačaka za razvrat i nedolično ponašanje. Optužbe protiv Ričarda su brzo povučene, ali slučaj sa Šilpom je bio u rukama indijskog pravosuđa više od deset godina, sve do prošle nedelje u Mumbajiju kada je i zvanično okončan.

 

 

U sudskom dokumentu, koji je objavljen u utorak, istaknuto je da su optužbe protiv glumice bile "neutemeljene" i da je bila žrtva neželjenog ljubavnog nastupa poznate holivudske zvezde.

 

 

Glumica se nije izjašnjavala nakon donete presude, a sve vreme je branila postupke kolege Gira, za koje se on i izvinio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading