MOJ ŽIVOT JE OVDE, A NE U INOSTRANSTVU: Sloboda Mićalović nakon 15 godina napušta kultnu predstavu!

Autor:

Zabava

23.01.2022

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović od večeras zvanično prestaje da glumi u legendarnoj predstavi "Čikago".

MOJ ŽIVOT JE OVDE, A NE U INOSTRANSTVU: Sloboda Mićalović nakon 15 godina napušta kultnu predstavu!

Foto: instagram.com/printscreen

Glumica Sloboda Mićalović se večeras vraća pozorišnim obavezama, a nakon 15 godina igranja oprostiće se od mjuzikla "Čikago".

Ovaj mjuzikl je jedan od najpopularnijih na Brodveju, a premijerno je izveden u pozorištu na Terazijama 2006. godine. Večeras je jubilarno 300. izvođenje, koje je ujedno i poslednje za našu glumicu.

 

 

- Predstava se igra 15 godina i ovo će biti 300. izvođenje. Mjuzikl će se igrati i dalje, ali ću ja svoje cipele prepustiti nekoj mlađoj koleginici - rekla je Mićalovićeva, i dodaje da ne razmišlja o međunarodnom tržištu:

- Moj život je ovde, moja deca idu u školu, imam obaveze, prioritet mi zasad nije inostranstvo. I ovo do sada što sam imala iskok je i bilo je božanstveno, ali je baš dugo trajalo i teško mi je da sve uklopim - istakla je u emisiji "Ekskluziv".

 

 

Njena nova predstava "Alisa u zemlji strahova" je odložena zbog korone, a glumica tumači kraljicu srca. Takođe, sa njom će igrati i Milena Radulović, kojoj je ovo prvi pozorišni komad.

 

 

- Probe su trajale dva i po meseca. Svaki dan su pripreme, samo je to različit način, prosto Aca tako radi. Nismo imali nikakav model, nego smo jednostavno igrali datu situaciju. Ono što je bilo najlepše od svega i ono što sam prvi put do sada doživela jeste da reditelj ne gura u kalup likove, nego te pušta da se sastaviš, da budeš od različitih materijala sastavljen, malo od gline, malo od plastelina, čelika, kamena... i da to sve čini jedan glumački dijapazon koji te oslobađa da možeš zaista da se igraš. Drugačiji je stil igre i na ivici je, vama će delovati lagano, nama glumački i nije baš lagano naći meru, da ne bude bajka a da ne bude ni realizam. Baš je ozbiljna veština potrebna za ovakvo delo, zahtevno je, ali ujedno i veliko zadovoljstvo - zaključuje glumica, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading