UVEK SAM BIRALA ŠTA ĆU DA IGRAM: Nataša Ninković otvorila dušu pa se dotakla i svog POROKA!

Autor:

Zabava

23.01.2022

20:01

Nataša Ninković je u velikom intervjuu progovorila o svojoj karijeri, privatnom životu, ali i poroku.

UVEK SAM BIRALA ŠTA ĆU DA IGRAM: Nataša Ninković otvorila dušu pa se dotakla i svog POROKA!

youtube.com/printscreen

Nataša Ninković je jedna od naših glumica koja se nikada nije povijala i uvek je glasno iznosila svoje stavove. Glumica sebe opisuje kao nekoga ko ume da sluša druge ljude, a svojom harizmom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

 

- Ja sam veliki romantik. Ali, više su meni priređivali takve trenutke, što sam nekako i očekivala - kaže Nataša za "Graciju".

Glumica je potom ispričala i šta je najviše nervira:

- Nepravda u svakom obliku. Povređuju me razne stvari, izdaja, nelojalnost, zavist, tj. njene posledice u obliku laži i pohlepe. Nečasni motivi zakamuflirani u tzv. ljubav ili drugarstvo. Volim jasne i čiste odnose i uglavnom takve imam, ali potkradu se zablude i greške.

Kako glumica kaže, glumačka urelost joj je donela nešto što mnogi zovu zanat, prenosi Kurir.

- I nesigurnost je nestala, pa češće dolazim, kad to okolnosti dozvole, do "igre", što je najlepše u našem poslu. Naravno da mi je stalo i da to dopre do gledaoca, ali rukovodim se isključivo sopstvenim osećajem i ukusom. To se isto dešava i na privatnom planu, pošto je to povezano i reflektuje se jedno na drugo. Koliko mi privatno iskustvo, direktno ili indirektno, pomaže za glumu, nekad mi se čini da su karakteri koje igram, komadi kojima se bavim mnogo više uticali na moj lični karakter - rekla je ona i dodala:

 

 

- Ja sam neko ko je uvek, na neki način, birao šta će da igra. Ali, i to je na neki način privid, jer birate od onoga što vam je ponuđeno. Pre svega me interesuje samo štivo, pa potom ko to režira, ko su partneri. Partner je mnogo bitan u našem poslu, jer gluma je pre svega timska igra, tako da bez partnera ne postojite. A i kriterijumi su se promenili, ne toliko kod mene, koliko ih je promenilo vreme u kome živimo. Jedva raspoznajete šta je uspeh, a šta neuspeh! U tom konglomeratu svega i svačega što nam je ponuđeno, sve nađe svoju publiku i proglasi se recimo "gledanim", što naravno ne znači kvalitet, jer naša publika nije negovana dubokim sadržajima. Naprotiv, godinama se radilo na nečemu što zovemo "laka zabava". Mislim da nikada nije bilo teže izboriti se za neke visoke, nekad podrazumevajuće, kriterijume.

Nataša je progovorila i koje vrednosti vednuje u svojoj porodici:

- Što se tiče dece, što ste im usadili do sedme godine, usadili ste. Posle toga oni imaju u odnosu svojih roditelja uzorak i format koji slede. Trudili smo se da budu dobri, ispravni ljudi. Mislim da su osobe koje su naučile da istinska ljubav, posvećenost i strast pokreću stvari. Da laka zarada i brz uspeh ne postoje, da su to samo zvečkice koje zamagljuju pogled! -  priča glumica i dodaje da ne može da živi bez svojih najbližih, ali i jednog poroka.

- Volela bih da ne želim i nemam ovakvu potrebu za cigaretama - završila je Nataša, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading