PEDOFIL PRATIO PRINCEZU DAJANU! Isplivali ŠOKANTNI detalji kraljevske porodice, PRINC ENDRU U SVE UMEŠAN!

Autor:

Zabava

15.11.2021

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljstvo princa Endrua sa Džefrijem Epstajnom narušilo mu je reputaciju, ali on nije jedini član britanske kraljevske porodice koji se našao na meti pedofila i milijardera

PEDOFIL PRATIO PRINCEZU DAJANU! Isplivali ŠOKANTNI detalji kraljevske porodice, PRINC ENDRU U SVE UMEŠAN!

Foto: Tanjug/AP

Objavljena je nova knjiga koja je obuhvatila neobjavljene intervjue sa Epstajnom, a u kojima on tvrdi da je bio pratnja princezi Dajani na više dešavanja.

Novinar Majkl Volf izneo je ove navode u svom novom radu "Too Famous". On je upitao Epstajna, koji je umro u ćeliji u Njujorku 2019. čekajući suđenje zbog trgovine maloletnicama, da li je izlazio sa princezom Dajanom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana

Epstajn nije dao detalje gde su bila ta dešavanja na kojima je navodno pratio princezu, a ne postoje fotografije koje bi to dokazale. Ali, kako piše "Dejli mejl" to je možda bilo tokom njenih poseta Njujorku, u kojem je Epstajn imao vilu vrednu 37 miliona funti.

Naravno, svaka veza sa tragično preminulom princezom desila bi se pre nego što je Epstajn osuđen 2008. zbog podvođenja. Za razliku od toga, princ Endru je ostao prijatelj sa Epstajnom nakon što je ovaj pušten iz zatvora nakon 13 meseci. Endru je bio u njegovoj vili u Njujorku čak i 2010.

 
Republika

Foto: Tanjug/AP

Džefri Epstajn


Epstajn je tokom prijateljstva sa Endruom išao na vikend u Sandringem, kraljičino imanje u Norfolku. Čak je pomogao da se otplate neki dugovi Endruove žene Sare, navodi "Dejli mejl".

Prošle godine je britanski tabloid otkrio da se Epstajn sprijateljio sa deverušom princeze Dajane Klementin Hambro. Ona je radila za aukcijsku kuću "Kristis" kad ju je Epstajn pozvao u svoju kuću u Santa Feu 1999. Mesec dana kasnije je kao gošća išla Epstajnovim avionom za Američka Devičanska Ostrva.
Praunuka Vinstona Čerčila Hambro, izjavila je da je Epstajn nije zlostavljao, niti je videla da je neko zlostavljan.

- Očigledno sam imala mnogo sreće - rekla je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading