NAKON DUŠANOVIH PRETNJI DRAŠKO ODMAH POZVAO TANJU: Ovako je Stanivuković SMIRIO DEVOJKU, pokazao da je uz nju KADA JE NAJTEŽE!

Autor:

Zabava

14.11.2021

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakoniti suprug pevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević, besan je zbog njene veze sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem.

Republika

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

Tanja Savić i  Draško Stanivuković

Naime, on je u svojoj izjavi za domaće medije izneo uvrede na račun svoje žene, ali i uputio pretnje njenom sadašnjem partneru. Ipak, čini se da to uopšte ne pogađa, mladog političara iz Republike Srpske, koji je svojoj dragoj poručio da se "opusti".

Republika

Foto: Printscreen

Tanja Savić

 

- Pitajte Stanivukovića sledeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s****** u usta. Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek, zakonski, moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi - rekao je Dušan za Kurir.

Naime, kako saznaje Blic, nakon što je pročitao u medijima šta je Dušan izjavio za Tanju i njega, Draško je navodno odmah pozvao Savićevu i rekao joj da se ne brine i ne opterećuje.

Republika

Foto: printscreen/Magazin In

Tanja Savić

- Draško je odmah nazvao Tanju. Video je da je ona uznemirena zbog Dušanovih reči. Rekao joj je da se opusti, da ne treba da se nervira i da njega ne pogađaju Dušanove reči. To joj je mnogo značilo, jer nije znala šta može da očekuje od Draška, nije htela njega da uvlači u problem sa mužem - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

- Tanja je oduševljena Stanivukovićem. Ogromna joj je podrška u svemu, a sada je tek videla da je on idealan muškarac za nju, koji čvrsto stoji uz svoju ženu i kad je najteže - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Jovan

14.11.2021 08:32

M'rš švaleri!

Odgovori 17 7
Hogar

14.11.2021 10:00

Jezivo.Balega Radinca.

Odgovori 18 4
Milorad

14.11.2021 12:04

Kakav šljam mislim na sve ovaj neki kvazi politicar ona kao pevaljka a ovaj kao mafijas

Odgovori 23 8
Irena

14.11.2021 12:06

Bludnici.

Odgovori 17 9