KENDAL DŽENER LJUBOMORNA NA SESTRIČINU! Borba za dečka je neprestana: LUDO JE ZALJUBLJENA U NJEGA!

Autor:

Zabava

16.09.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Kendal Džener ne krije da uživa u ljubavi sa NBA zvezdom, Devinom Bukerom, ali da je ponekad ljubomorna jer on i njena sestričina Stormi ne mogu da se odvoje jedno od drugog.

Republika

Foto: instagram.com/kendalljenner

Kendal Džener ljubomorna na Stormi

Manekenka Kendal Džener gostovala je u jednoj emisiji gde je govorila o svojoj porodici, te navela da je srećna što je tako velika, a kako je rekla ona je ponosna tetka 18-oro dece. gostujući u jednoj emisiji otkrila je da je srećna što ima veliku porodicu, a kako je izjavila. Kendal je priznala da se uvek trudi da bude ''kul'' tetka i da je svi vole, ali da je pored njenog dečka Devina Bukera, to ponekad teško.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

Naime, ona je otkrila da je trogodišnja ćerka njene mlađe sestre Kajli, opsednuta i zaljubljena u Devina, te da zbog toga ona ume nekada da bude i ljubomorna.

- On ih voli sve, ali Stormi i Devin imaju neverovatan odnos. Ona je toliko zaljubljena u njega da sam ponekad i ja ljubomorna - rekla je kroz smeh, pa dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Devin (@dbook)

 

- Ponekad moram da im kažem da prestanu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading