NOVIM SINGLOM „IZNAD PRIZRENA" - DO POMOĆI ZA DECU ORAHOVCA (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.09.2021

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji član grupe ''Regina'', Bojan Milićević, snimio je pesmu i spot za decu Orahovca u sklopu akcije ''Božur za decu iz Orahovca.''

Republika

Foto: Printscreen

Pesma ''Iznad Prizrena'' za decu u sklopu akcije ''Božur za decu iz Orahovca''

Nekadašnji član i bubnjar popularne jugoslovenskegrupe REGINA, Bojan Milićević posle duže pauze, vratio se muzici, ali u neštodrugačijem muzičkom maniru. Naime, Milićević se sada predstavlja  singlom"Iznad Prizrena", za koji je spot snimio uz pomoć prijatelja iz HoraHrama Sv Vasilije Ostroški sa Bežanijske kose, a u produkciji TV HRAM.Vođeni idejom da se pomogne srpskoj deci uizolovanoj sredini Orahovca pod okriljem akcije "Božur za decu Orahovca",udruženim radom Bojana Milićevića koji je napisao i otpevao pesmu, uz podrškucrkvenog hora, cilj je DA MALIŠANI ŠTO PRE DOBIJU SPORTSKU SALU.

Predstavljajući novi singl i spot za ovako humančin Milićević poručuje da je pesma inspirisana njegovom posetom  Prizrenui Prizrenskoj bogosloviji pre tri godine i dodaje da nije ni slutio da će pesmupevati dok je pisao tekst:

Republika

Foto: Printscreen

Bojan Milićević snimio je pesmu i spot u sklopu akcije ''Božur za decu iz Orahovca''

- Tada sam prisustvovao kraju školske godine ,amladi bogoslovi su horskom pesmom pozdravili nas posetioce..Bogoslovija senalazi u centru Prizrena i ceo Prizren je odjekivao pesmom mladih bogoslova.Toje bio trenutak kad sam shvatio da je pravi  život  baš tu u tommalom dvorištu bogoslovije u kojem  vladaju ljubav  , pesma i verabez obzira na okruženje u kojem se nalaze,kao i da smo svi mi baš sa Metohijeili Kosova bez obzira gde nas je majka rodila. Kad sam pisao pesmu nisam nislutio da ću je pevati. Radio sam je misleći kako će je neko drugi već pevačkiafirmisan otpevati.Međutim moj producent Nino Ademović  mi sugerisao da japevam jer mu se svidela neka  sugestija i emocija   u mom glasu, atako je mislila i glavni dirigent hora Katarina Božić - ističe Milićević. Kako dodaje , posle ovog singla Bojan planira da izda mini album podimenom "Iznad nas".


U Orahovcu živi oko 280 Srba ,od čega jesedamdesetak dece . Žive oko crkve u gornjem delu Orahovca  na prostorupovršine 500 metara u prečniku.


Podsetimo, projekat je pomogao kulturni fond SOKOJ-a i OPFS-a.

Pogledajte spot

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading