BIJONSE OTKRILA DA NJENU PORODICU PRATI KLETVA: Istraživala svoje korene i saznala STRAŠNE STVARI!

Autor:

Zabava

04.09.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Bijonse danas je napunila 40 godina, a ovaj jubilej rešila je da ovekoveči tako što će otkriti istinu o svom poreklu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bijonse otkrila da njenu porodicu prati prokletstvo

Slavna Bijonse napunila je danas 40 godina,a pred jubilej sumirala je svoj životni put, te kako je od devojčice iz Hjustona došla do dive koja ima ogroman svetski uticaj, uspešne preduzetnice, supruge i dobre majke troje dece.

Kako prenosi "Telegraf", Bijonse je nedavno saznala poreklo svoje porodice, a ovom prilikom otkrila je sve o toj romantičnoj priči.

 

 

- Nedavno sam istraživala svoje poreklo i saznala sam da sam potomak robovlasnika koji se zaljubio u jednu od svojih robinja i oženio je. Trebalo mi je vremena da svarim ta saznanja - rekla je šokirana pevačica, pa dodala:

- Propitkivala sam šta to sve znači i pokušala stvari staviti u neku perspektivu. Sad verujem da je to razlog zašto me Bog blagoslovio s blizancima koje sam rodila. To je bilo prvi put da je u meni mogla koegzistirati muška i ženska energija, i rasti u meni. Molim se za to da sam uspela da uništim kletvu koja je moju porodicu pratila generacijama, te da će moja deca imati lakši život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading