ELENA KITIĆ, SANDRA, DENIZ, FRANA ĆE ZABOLETI GLAVA OD SILNIH DEVOJAKA: Pujas otkrio šta misli o najkontroverznijoj učesnici Zadruge 5! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.09.2021

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fran Pujas ulazi u "Zadrugu 5", a tamo ga čekaju mnoge zanimljive devojke.

Republika

Foto: : Ognjen Bogdanović

Franu Pujasu žene će doći glave?

Ovih dana mnogo se u medijima pisalo o odnosu Elene Kitić i Frana Pujasa, koji su zajedno bili i na letovanju. Oni su neko vreme bili nerazdvojni, što je pokrenulo spekulacije da su njih dvoje u vezi, međutim pevačica i zadrugar su to neprestano demantovali, a onda se pojavila Sandra Čarapić.

Republika

Foto: printscreen

Fran Pujas je bio blizak sa Elenom Kitić

Sandra i on provodili su mnogo vremena zajedno, a naš paparaco ih je uhvatio srećne i defnitivno vrlo bliske, te je to pokrenulo i nove spekulacije, a svi su se pitali šta se desilo sa lepom Elenom Kitić.

Republika

Foto: : Ognjen Bogdanović

Fran Pujas se zatim zbližio sa Sandrom Čaprić

Međutim, Fran je sada opet šokirao izjavom koju je dao za portal "Pink.rs", a u kom je otkrio šta misli o Deniz Dejm, koja je njega opisala kao posebanog, lepog i zanimljivog.

Republika

Foto: Republika.rs

Franu Pujasu je sada zanimljiva Denis Dejm

- Pa ne znam, zanimljiva je i ona - istakao je Fran kroz osmeh, što nas navodi na zaključak da će se njih dvoje i te kako družiti u "Zadruzi 5". 

Fran je izgleda veliki zavodnik, a da li će mu žene doći glave, videćemo u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading