RADA MANOJLOVIĆ ŠOKIRANA! Pevačica otkrila istinu o koroni: Otkazala sam nastupe, a najteže mi je palo...

Autor: IVANA RADIVOJEVIĆ

Zabava

04.09.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rada Manojlović otkrila nam je da je koronu preležala pre 20 dana kao i šta joj je najteže palo.

Republika

Foto: instagram.com/ radamanojlovic

Rada Manojlović

 

Nakon što se u medijima pojavila informacija da pevačica Rada Manojlović, njen dečko Haris Berković i sestra Maja imaju koronu kontaktirali smo pevačicu da proverimo kako se oseća.

Rada nam je šokirana rekla da je koronu preležala kao i da kreće na nastup:

Bezveze pišu da je sad, ja sam koronu preležala pre 20 dana i tada otkazala nastupe, evo sad baš krećem na svirku - rekla nam je pevačica pa otkrila da li su joj nedostajali nastupi dok je bila u karantinu:

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Rada Manojlović

 

Pre toga sam odradila 30 vezanih nastupa u mesec ipo dana, taman sam se malo odmorila, ali je žao, jer sam otkazala dve svadbe, pa sam tako važne datume za te ljude propustila, jer za diskoteku uvek možeš da pomeriš datum, a za svadbu ipak ne.

Upitali smo Radu kako se osećaju njen dečko Haris i sestra Maja:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Haris Berković

 

Svi su super srećom, hvala na pitanju. Inače smo mi uvek redovni na zdravstvenim kontrolama, kontrolišemo se i kad smo zdravi, tako da znam napamet krvna slika kakva mi je već godinama, i uvek reagujem kada vidim neku promenu. Najvažnije je da znate sebe i svoj organizam, kakav vam je imunitet i koliko možete da izdržite.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Rada Manojlović otkrila će nova pesma brzo

 

Za sam kraj pevačica nam je otkrila da li će uskoro izbaciti novu pesmu:

- Nova pesma će brzo, mada to pričam stalno. Dosta me je usporilo ovo leto jer sam imala skoro 30 vezanih nastupa, trebalo je već da snimim nešto, ali najvažnije je zdravlje, sada ću imati više vremena da se posvetim tim lepšim stvarima - završila je Rada za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stojko

05.09.2021 18:16

Nista se ne sekiraj mnogi ce se oduseviti sto nisi dosla na te svadbe jer tebe slusati i jos gledati bas je neizdrzljivo