ODRASTAO U JAVNOJ KUĆI I BIO U ZATVORU: Ovo su detalji života Mijatova koji je pronađen mrtav!

Autor:

Zabava

23.10.2021

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ulica Maršala Tolbuhina broj 27, u pekari u toku je uviđaj zbog smrti Dimitrija Mijatova, bivšeg učesnika Parova, ali i brata pd Filipa Mijatova, koji je poznat po aferi sa starletom Anom Korać.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV Happy

Dimitrije Mijatov preminuo

Filip Mijatov došao je u epicentar skandala, nakon tvrdnji da je imao aferu sa poznatom starletom Anom Korać, nakon čega su ga učesnici Bele kuće raskrinkali i stavili na stub srama, jer su se nakon toga njegove izjave o odnosu sa pomenutom starletom ispostavile kao gnusne laži, ali je takođe dovedeno u pitanje i bogastvo Filipa, o kojem je večito pričao na sva usta.

A dok se svi pitali odakle Filipu Mijatovu pare, retko ko je zna da je njegov rođeni brat Dimitrije u parovima ispričao, kako je krao po inostranstvu i kroz šta je sve prošao. 

Republika

Foto: instagram.com/filip_mijatov

Filip Mijatov je brat tragično preminulog učesnika Parova

Dimitrije Mijatov je učesnik rijaliti šou programa „Parovi“ koji se emituje na „Hepi“  televiziji. Rođen je 1979. godine u Beogradu. Mijatov je u rijalitiju "Parovi" priznao da je pljačkao radnje i da je zbog toga i završio u zatvoru, jer ga je otkrio mobilni telefon. Preživeo je ranjavanje, zatvor, saobraćajne nesreće, a bio je i u paklu droge.

U ulica Maršala Tolbuhina broj 27, u pekari u toku je uviđaj zbog smrti Dimitrija Mijatova. Mijatov je umro u pekari, a služba Hitne pomoći ubrzo je stigla, međutim, mogli su samo da konstatuju smrt. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading