OLIVERA BALAŠEVIĆ OBRISALA SVE USPOMENE NA POKOJNOG SUPRUGA! Zabranila sve snimke posvećene Đoletu, a onda promenila i PREZIME!

Autor:

Zabava

14.11.2021

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udovica pokojnog pevača Đordđa Balaševoća, Olivera Balašević obrisala je sve uspomene na supruga i time zaintrigirala čitavu javnost.

Republika

Foto: Printscreen

Olivera Balašević objavila knjigu

Supruga pokojnog pevača za kojim je cela Srbija plakala, Đorđa Balaševića, Olivera Balašević podigla je prašinu u javnosti kada je zabranila rad "Balašević Tribjut Benda" i naredila skidanje svih video snimaka posvećenih njenom pokojnom suprugu. Olivera je čak zabranila i video sa ispraćaja na Keju u Novom Sadu, te epizodu "Državnog posla" u čast kantautora, prenosi Pink. Pored otga ona je sa svoj Instagram profila obrisala sve zajedničke fotografije sa Đoletom, a na kao potpis nove knjige stavila je devojačko prezime Savić.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Olivera Balašević obrisala uspomene na pokojnog supruga

Mnogima nije bilo jasno šta se dešava, a onda se oglasila i ona.

- Na omotu knjige koja je povod mog oglašavanja, pojavljuje se i prezime Savić, moje devojačko, a životno prezime moje majke, koje me je čuvalo u godinama prepričanim na stranicama koje slede... Stavila sam ga tu iz poštovanja, umesto posvete, a pomalo i iz sujeverja, ne baš kao zečiju šapu, pre kao krilo anđelka koji je tako savesno bdio nad jednim kućerkom kraj Begeja...

- Nema dakle nikakvog skandala, čak ni misterije oko toga, niti ičega što bi moglo da konkuriše „zadrugarima“ i koroni u medijima, u retkim preostalim novinama, i na takozvanim portalima. Kad te zadesi da iz nekog razlog postaneš takozvana „javna ličnost“, najčešće te poistovete sa „javnom svojinom“, pa te tako i tretiraju. Prosto mi lakne kad vidim da nigde niko ništa nije objavio o mojoj deci, mojoj porodici, pa samim tim ni o meni, ili u krajnjem nedostatku tema i ovoj knjizi. Istina je da se objavljivanje vesti svelo uglavnom na prenošenje sa nečijih ličnih objava na društvenim mrežama, ali i tu dolazi do silnih slučajnih i namernih grešaka, malo iz aljkavosti, malo više iz zlobe...

- Zato mi se učinilo da je najsigurnije da u Vrbasu, neku malu recenziju ili promociju, štagod da je ovo, ipak učinim ja, lično. Vrbas je jedno od prvih mesta u koje sam poželela da dođem, sticajem okolnosti bila sam već u desetak drugih dok se nismo konačno povezali, i moram naglasiti da smo se onda u dve reči dogovorili oko svega!? Znam, pitaćete se, zašto prvo u Vrbas? Nema tajne! Naime, moj omiljeni lik iz ogledala nisam ja, što naizgled zvuči neiskreno, ali je tačno... To je lik Zokija Frizera, golobradog dečaka koji je s nepunih sedamnaest godina došao iz Vrbasa u Novi Sad, ponevši češljiće, fen i svoj talenat! Na dovratku mahnula mu je samo mama, rasterujući svojim molitvama maglu ako mu se nađe na putu... I, u tim razgovorima preko ogledala sa njim, reč po reč, od osmeha do suzice u oku, evo nas tu gde smo. Nema puno šta da se objašnjava. Recimo da sam u Vrbasu, jednostavno zbog NJe... Zbog Slavice Sekicki - napisala je Olivera Balašević na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Suri

15.11.2021 07:45

Koga ova uopste interesuje?

Odgovori 38 2
Poznavalac stvari

15.11.2021 08:42

Žena je vesela udovica i tu nema diskusije. Đoletova prerana smrt omela joj je planove za ličnu promociju (kroz autobiografsku knjigu). Ne poklanjajte joj medijski prostor, ne zaslužuje ga.

Odgovori 61 5
Eto!

15.11.2021 09:23

Bas lepo i realno u najmanju ruku nekorektno...! Stvarno mislim da Djordje ovo nije zasluzio. Dosad me nije zanimalo, ali sad me bas intrigira na sta li je taj "idealni" brak zaista licio.

Odgovori 48 4
Ana

15.11.2021 15:09

@Eto! - Otkud mi znamo da taj idealni brak nije bio brak iz pakla. Da joj je bilo dobro ne bi se tako ponasala.

Odgovori 9 10