MILE KITIĆ ŠOKIRAO! Ovakvom pevačevom PRIZNANJU se niko nije nadao: POČEO SAM DA SE OSEĆAM BEZVREDNO!

Autor:

Zabava

14.11.2021

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač MIle Kitić otkrio je da je zadovoljan razvojem karijere ćerke Elene Kitić, kao i da mu je celokupna situacija zbog pandemije koronavirusa teško pala.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mile Kitić o Eleni Kitić

Popularni pevač Mile Kitić bio je gost emisije ''Premijera - Vikend specijal'' u kojoj je govorio o novim projektima koje je pripremao, ali i o supruzi Marti i ćerki Eleni, koja se takođe kao i njeni roditelji upustila u muzičke vode. On je prvenstveno otkrio i zašto ga retko viđamo u medijima.

- Ako nemam nekog povoda, ne dolazim mnogo da se ne izližem. Zadnjih godina, ako snimi nešto dobro dođem u neku dobru emisiju da se promovišem. Moja supruga Marta je to prekinula još zadnjih desetak godina. Elena je tek počela i malo je drugačija, ne želi da se eksponira, ali moraće - rekao je MIle i dodao šta misli kako se Elena snašla na estradnoj sceni:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mile Kitić o Eleninoj karijeri

- Mislim da dobro pliva, imala je sjajnih pesama sa Bubom i Jalom, sa Rastom isto, to se njoj sviđa i mi je podržavamo - dodaje pevač i napominje da polako dolaze mlađe generacije, a da njegove polako posustaju.

Kao i svima i njemu je pandemija koronavirusa teško pala, a pevač ne krije da se prvi put osetio bezvrednim.

- Vrlo teško mi je pala korona prokleta, mi preko 60 godina neki nismo smeli ni vani. Počeo sam da se osećam bezvredan, kao neki deda. Nedostajao mi je normalan život, ali traže me ljuidi, osećam se zdrav, ceo život se bavim sportom, kao mlad sam igrao fudbal u Sarajevu, skijao godinama, sport me održao sve ove godine - zaključuje Mile Kitić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Silke Henning

15.11.2021 03:27

Ich hoffe,dass mile die Krise überwindet und er sich nicht mehr werdloß fühlt. Denn er hat seine Fan's, die ihm die Treue halten . Seine Musik ist woraus er Kraft sxhõpft .Seine Familie die hinter ihm steht. Bleib stark mile 😎😘

Silke Henning

15.11.2021 04:05

Mile du bist das beste was die musikwelt hervorgebracht hat. Du bist es wert geschätzt und geliebt zu werden. Wir als deine Fans halten steht's zusammen. Mit und an deiner Seite. Wir haben dich sehr gerne. 😎😘😁