ANABELA OTKRILA ISTINU KOJA SE KRIJE IZA SCENE FILMA ĐOLETA ĐOGANIJA! Htela sam priznanje da sam deo ekipe: ŽELIM MU OSKARA!

Autor:

Zabava

14.11.2021

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas progovorila je o filmu Đoleta Đoganija i otkrila kako se osećala nakon svega.

Republika

Foto: ST/Aleksandar Nalbantjan

Anabela Atijas o Đoletu Đoganiju

Anabela Atijas bila je gost u emisiji Premijera - Vikend specijal u kojoj je govorila o životnim situacijama kroz koje je prošla, ali i o filmu koji je napravio i objavio Đole Đogani, brat njenog bivšeg supruga Gagija Đoganija.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anabela Đogani o filmu Đoleta Đoganija

- Nisam imala gledam film. Ne sumnjam da se potrudio da predstavi sve onako kako je on poželeo. Postoji samo jedna stvar, jer sam čula da ima scene o meni i žao mi je samo što je 17 godina života sa njima ispalo i svelo se samo na tu jednu scenu, taj jedan moj momenat kada sam se osećala nesrećno kada sam u gomili ljudi zaboravljena da budem pomenuta na velikom koncertu. Gomila je pomenuta, ja nisam, došla sam iz Švedske, radila na tome, žao mi je bilo što nisam dobila to malo priznanje da sam i ja u ekipi. Tako da mi je žao što od svega snimljenog se ništa nije pustilo, osim toga, ali mi nije ni žao jer se poenta itekako dobro shvatila. I dalje nemam niti bol, niti žal, niti ljutnju, apsolutno razumem sve one koji žive u svojoj koži i imaju takve namere, kakve on ima. Ja mu želim svu sreću i ja mu želim da mu film i Oskara osvoji, ako je to ikako moguće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading