DUŠEVNI BOLESNIK UBIO DESETOGODIŠNJE DETE! Opkoljen, ima TAOCA! BACA BOMBE I PUCA NA POLICIJU!

Autor:

Svet

14.11.2021

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Foči je u večernjim satima iz vatrenog oružja ubijeno desetogodišnje dete, a policija traga za osumnjičenim za ubistvo koji se navodno krije u mestu Čelebići.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Policija u potrazi za osumnjičenim

Kako saznaju bosanski mediji, reč je o duševnom bolesniku B.T. iz sela Zavait kod Foče koji je dete ubio u putničkom automobilu na regionalnom putu Foča-Zavait-Čelebići.

Policija je u potrazi za osumnjičenim blokirala sela Zavait i Čelebiće.

Nezvanično, osumnjičeni je opkoljen u selu Zavait, ali je za taoca uzeo stariju mušku osobu i ne dozvoljava da mu policija priđe. Navodno osumnjičeni pruža otpor tako što puca u pravcu policije i baca bombe.

Više informacija bit će poznato uskoro. Otprilike 50 policajaca je trenutno na terenu, blokiran je put ka Pljevljima, a o slučaju je obaviješten i dežurni tužilac.

Portparol Okružnog javnog tužilaštva Trebinje Srđan Vukanović potvrdio je za portal "Avaza" da se danas u mestu Zavait, blizu granice sa Crnom Gorom, desilo ubistvo deteta i da je u pitanju desetogodišnji dečak rođen 2011. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading