ČUVENI VIOLINISTA NAJDŽEL KENEDI SUOČAVA SE SA VELIKIM PROBLEMOM! Sin mu uhvaćen sa kokainom vrednim 17.500 evra!

Autor:

Zabava

06.11.2021

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin čuvenog svetskog violiniste Najdžela Kenedija moraće da služi zatvorsku kaznu od 33 meseca zbog dilovanja droge nakon što je uhvaćen sa kokainom vrednim više od 15.000 funti (17.410 evra).

Republika

Foto: printskrin

Sin Najdžela Kenedija je dugogodišnji zavisnik od kokaina

 

Sark Iv Amadeus Kenedi (25) nalazio se u svom automobilu kada ga je zaustavila policija 22. juna i u njegovom vozilu pronašla 400 paketića kokaina. Kenedi, koji je nosio na sebi veoma skup sat i zlatni lanac, uhapšen je, ali je zvaničnicima rekao da se on ne bavi dilovanjem droge i da je to samo taj put uradio.

Ali sud je, kako prenosi Dejli mejl, saznao da je bio ''do guše uvučen u prljavu trgovinu droge'' u pokušaju da izmiri svoje dugove nakon što se kao tinejdžer navukao na kokain.

Kenedi, koji živi sa svojom majkom, nekadašnjom partnerkom Najdžela Kenedija Iv, provešće u zatvoru 33 meseca nakon što je priznao posedovanje opojnih supstanci sa namerom za dalju distribuciju.

Policija je kod Kenedija pronašla 146 grama ili 389 paketića kokaina sa 59 odsto čistoće ulične vrednosti od 15.560 funti. Njegov mobilni telefon Huavei sa dve SIM kartice je takođe zaplenjen, a u njemu je pronađen veliki broj SMS poruka koje su poslate brojnim korisnicima droga.

Kenedi je na sebi imao Roleks sat i zlatne lance u vrednosti od oko 7.300 funti (8.500 evra).

U policijskom izveštaju policije navodi se da je Kenedi stavio 0,4 g kokaina u rukavice za jednokratnu upotrebu na benzinskoj pumpi koje je prodao za 40 funti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading