SAHRANJEN MARKO ŽIVIĆ! Porodica, prijatelji i kolege ispratili glumca na VEČNI POČINAK uz pesmu "Jeleni umiru sami"

Autor:

Zabava

19.10.2021

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon potresnog opela, povorka sa Markovim kovčegom i vencima je krenula ka grobnom mestu, suze i jecaji su se prolamali grobljem.

Republika

Foto: republika

Sahranjen Marko Živić

Marko Živić je preminuo u 49. godini posle teške borbe s korona virusom, a njegov iznenadni odlazak potresao je celokupnu javnost, ponajviše njegove rođake, dugogodišnje prijatelje i kolege koji ga danas ispraćaju na večni počinak.

Nakon potresnog opela, povorka sa Markovim kovčegom i vencima je krenula ka grobnom mestu, suze i jecaji su se prolamali grobljem. Kolege vidno blede,a njegova bivša supruga u suzama, nije mogla da se smiri, kada su spuštali kovčeg.

Foto: republika

Živićeva bivša supruga slomljena od bola

Podsetimo, Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu. Glumac je preminuo u 50. godini od posledica korona virusa u KBC "Dragiša Mišović".

Foto: republika

Kolege i prijatelji neutešni

Glumio je u brojnim filmovima i serijama, te iza sebe ostavio mnogo uspešnih projekata:

Pamtićemo ga po ulogama u serijama i filmovima "Hotel sa 7 zvezdica", "Ljubav, navika, panika", "Pozorište u kući", "Premijer", "Montevideo Bog te video", "Senke nad Balkanom", "Žigosani u reketu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading