BIVŠA SUPRUGA MARKA ŽIVIĆA GRCA U SUZAMA! Ne može da sakrije tugu, drugarica je DRŽI za RUKU, emotivan prizor RAZARA SRCE! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.10.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među prvima na sahranu je stigla i njegova bivša supruga, voditeljka Nataša Pavlović, koja je bila vidno uplakana.

Republika

Foto: republika.rs

Bivša supruga Marka Živića vidno potrešena

Legendarni glumac napustio nas je u 49. godini nakon borbe sa koronavirusom 14. oktobra, a njegov odlazak nikoga nije ostavio ravnodušnim. Komemoracija ovog glumca održana je danas u Beogradskom dramskom pozorištu, dok će sahrana održati danas na Novom groblju. Članovi porodice, prijatelji, kolege i saradnici već su počeli da pristižu na Novo groblje. Na groblju su već pristigli brojni Živićevi prijatelji, ali takođe i članovi porodice.

Foto: republika

Nataša Pavlović grca u suzama

Među prvima je stigla i njegova bivša supruga, voditeljka Nataša Pavlović, koja je bila vidno uplakana. Nataša je u ruci držala belu ružum, nije mogla da sakrije suze, a bol se video na njenom licu. Nju je za ruku držala prijateljica.

Da podsetimo, Marko Živić i voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović bili su u braku 4 godine. I posle razvoda Nataša je Marku bila velika podrška kada se 2008. godine borio sa teškom bolešću, a njihova najveća neostvarena želja je bila da dobiju dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading