TUGA NE JENJAVA! Jug Radivojević otkrio BOLNE detalje o POSLEDNJIM danima Marka Živića! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.10.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jug Radivojević je sa bolom u glasu odao počast glumačkoj legendi.

Republika

Foto: printscreen

Jug Radivojević odao počast Živiću

Marko Živić preminuo je 14. oktobra od posledica korona virusa, a komemoracija u njegovu čast održava se na velikoj sceni Olivera i Rade Marković Beogradskog dramskog pozorišta. Kolege, prijatelji i robina stigli su u Beogradsko dramsko pozorište gde je u 11 časova počelo obraćanje Markovih najbližima.

Komemoracija je pocela uvodnim videom svih Zivićevih uloga, a salom se pored plača prolamao i gromoglasan smeh, sto bi Marko sigurno i voleo. Prvi ko je imao čast da oda počast ovom glumačkom velikanu je Miloš Biković, nakon toga na bini su se samo smenjivale glumačke legnde, među kojima je bio i Jug Radivojević koji je sa bolom u glasu odao počast ovoj glumačkoj legendi:

- Mi smo Marku kostim iz predstave “Let iznad kukavičjeg gnezda” položili u njegov sanduk. 27. i 28. avgusta Marko je odigrao svoje poslednje dve predstave, naravno “Let iznad kukavičjeg gnezda” u velikom stilu pred hiljadu ljudi, ovacijama je pozdravljena predstava kao i on zbog te uloge koju je maestralno igrao - rekao je Jug Radivojević.

Podsetimo, Marko Živić je rođen u Kruševcu 4. aprila 1972. godine, završio je Akademiju primenjenih umetnosti u Novom Sadu. Veliki uspeh postigao je u pozorištu i na filmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading