REČI KOJE KIDAJU DUŠU! Bivša žena se OPROSTILA od Marka na NESVAKIDAŠNJI način, RETKO ko se nije SLOMIO NA OVU poruku! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.10.2021

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša se putem svog "Instagram" naloga, oprostila od bivšeg supruga Marka Živića, a njega objava je mnoge rasplakala.

Republika

Foto: Printscreen

Nataša se oprostila od svog supruga putem "Instsgrama"

Voditeljka Nataša Pavlović oprostila se od bivšeg supruga, glumca Marka Živića, koji je preminuo juče, 14. oktobra, u 49. godini. Nataša je na svom "Instagram" profilu podelila Markove fotografije, njihove zajedničke uspomene, a svojim rečima je mnoge ganula, i rastužila.

Ona se juče nije oglašavala povodom ove vesti, kojas je zavila estradu u crno, ali je danas odlučila da mu se obrati i na svom profilu objavila, fotku na kojoj Marko nasmejan pozira.

 

 

Tekst koji je objavila najbolje opisuje njihov odnos koji je bio krajnje prijateljski:

- Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umetnosti. Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu.
Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bib
i - napisala je Nataša i raspakala mnoge.

Podsetimo, ovo nije jedina tragedija koja je zadesila ovu poznatu voditeljku, Nataši je pre mesec dana preminuo i otac, te je iz tog razloga, svom bivšem suprugu Marku u poruci poručila da će gore sresti i njenog tatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading