VODITELJKA OVO RADI 17 PUTA NA DAN! Supruga Ognjena Amidžića ima neobičan ritual, svi se pitaju zašto to praktikuje!

Autor:

Zabava

05.04.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne volim da se znojim, tako da mi je to najbolje rešenje za problem koji imam.

VODITELJKA OVO RADI 17 PUTA NA DAN! Supruga Ognjena Amidžića ima neobičan ritual, svi se pitaju zašto to praktikuje!

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović

Supruga voditeljka Pink televizije Ognjena Amidžića Mina Naumović kaže da se ponekad tušira i 17 puta u toku dana, a da je to najviše zbog toga što ne voli nimalo da se oznoji.

- Imam čudnu naviku, a to je da se ponekad tuširam i 17 puta dnevno. Ne volim da se znojim, tako da mi je to najbolje rešenje za problem koji imam. Mislim da je to opsesivno u nekim momentima, svakome to tako zvuči, ali nije neka ružna navika. Ljudi vole da puše, piju, a ja, na primer, da se tuširam i ne vidim ništa pogrešno u tome - objasnila je ona.

Foto: Instagram.com

Mina i Ognjen Amidžić


Mina je objavila fotografiju na Instagram storiju, te odgovarala na raznorazna pitanja u vidu leksikona gde je otkrila da je nakon venčanja uzela prezime Amidžić, a priča o tuširanju začudila je mnoge, s obzirom na to da je nekima i tri puta u toku dana za tuširanje mnogo.

Podsećamo, voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović su nedavno postali roditelji dečaka Peruna, pa tako, dok beba spava, ona pronalazi razne zanimacije kod kuće.

Inače, nedavno je Mina objavila fotografiju koja je nasmejala mnoge, prikazujući Ognjena i njegovog brata kako su bili vidno umorni i iscrpljeni, te su obojica zadremali dok su čuvali bebu. Naime, voditelj je spavao na jednoj strani ugaone garniture, dok je njegov brat držao malog Peruna na grudima, a ovaj trenutak je Mina zabeležila i podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading