OVO SE DEŠAVA JEDNOM U 29 GODINA: Bliži nam se datum koji menja ŽIVOTE, evo šta čeka RIBE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom ove godine postoji mnogo astroloških dešavanja, a jedan nas očekuje za nekoliko dana.

OVO SE DEŠAVA JEDNOM U 29 GODINA: Bliži nam se datum koji menja ŽIVOTE, evo šta čeka RIBE

Foto: shutterstock

Ribe su jedan od 12 horoskopskih znakova i to su osobe rođene od 20. februara do 20. marta. U konjukciji sa Ribama 10. i 11. aprila dogodiće se spajanje Marsa i Saturna. To je retka pojava koja donosi moć, a dešava se jednom u 29 godina, zbog čega smo i naveli da nije česta. Da biste dobili nešto što želite moraćete da promenite ponašanje i da budete malo zreliji.

10. aprila Mars i Saturn su ušli u konjukciju u znaku Riba, što simboliše sukob između želje za akcijom i potrebe za suzdržanošću. Ova konstelacija može rezultirati napetošću i promenljivim raspoloženjem. Važno je izbegavati teške situacije i umesto toga usmeriti energiju na konstruktivne aktivnosti.


Ova astrološka pojava može izazvati unutrašnju borbu između želje za napretkom i potrebe za disciplinom. Može se javiti osećaj frustracije zbog ograničenja ili sporog napretka, ali je važno pronaći način da se iskoristi ova energija na konstruktivan način. Ribe kao znak naglašavaju osetljivost i intuiciju, pa je važno slušati svoje unutrašnje glasove i pratiti ih kako bi se održao emocionalni balans.

Foto: shutterstock

Važan datum u astrologiji je 10. i 11. april


Jupiter i Uran u konjunkciji u Biku

21. aprila Jupiter i Uran ulaze u konjunkciju u znaku Bika, što donosi naglasak na ambiciju, autoritet i mogućnosti. Ova konstelacija podstiče hrabrost i odlučnost u ostvarivanju ciljeva, te se savetuje da ne oklevate u potvrđivanju svoje volje da ostvarite želje.

Bik kao znak donosi stabilnost i praktičnost, pa će ova konjukcija najverovatnije uticati na povećanje samopouzdanja i želju za postizanjem materijalnog uspeha. Takođe, mogu se javiti neočekivane prilike za rast i napredak, pa je važno biti otvoren za nove mogućnosti i iskoristiti ih na najbolji mogući način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading