RETROGRADNI MERKUR UDARA NA VAS! Slede KARMIČKE LEKCIJE do kraja aprila, a njima će POBRKATI KONCE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako će Retrogradni Merkur uticati na sve i uneti nemir u život.

RETROGRADNI MERKUR UDARA NA VAS! Slede KARMIČKE LEKCIJE do kraja aprila, a njima će POBRKATI KONCE

Foto: shutterstock

Retrogradni Merkur u Ovnu donosi proces samoposmatranja. Savet je da se fokusirate na svoj put i da odbacite negativna osećanja. Tokom ovog perioda, intuicija će biti ključna, a ideje i inspiracija će stizati neočekivano. Važno je da se suočite sa izazovima, ali i da prihvatite podršku prijatelja i voljenih.

Profesionalna sfera i lični razvoj

Fokusirajte se na profesionalnu sferu i na ono što vam donosi radost i profit. Retrogradni Merkur donosi prilike koje su važne za vaš život, a kontrola odlučivanja pripada vama. Ovo je vreme kada možete promeniti svoju sudbinu i uočiti šta vam više ne služi u razvoju.


Odnosi i transformacija

Važno je da ne donosite ishitrene odluke tokom procesa transformacije. Retrogradni Merkur može dovesti do promene odnosa i odluka, ali je važno da se fokusirate na sadašnjost i budućnost. Možda ćete morati da donesete teške odluke, ali će vam olakšati dalji put ka napredovanju, piše "Mondo".

Foto: shutterstock

Retrogradni Merkur u Ovnu donosi proces introspekcije za Ovnove


Porodica, povezivanje i kolektivni interesi

Vreme je da se fokusirate na ponovno povezivanje sa samim sobom i da prepoznate vrednost porodice. Retrogradni Merkur podstiče da prestanete da krivite druge za stvari koje se ne odvijaju u vašu korist, kao i da se posvetite interesima kolektiva. Ovo je vreme kada možete zalečiti rane iz prošlosti i postići lično zadovoljstvo.


Astrolozi predlažu da se fokusirate na pozitivna osećanja i pratite svoju intuiciju, jer će vam to pomoći da iskoristite mudro ovaj period. Spremite se da se suočite sa izazovima, ali budite otvoreni za podršku koja vam dolazi od prijatelja i voljenih. Retrogradni Merkur u Ovnu nosi sa sobom mogućnosti za lični rast i transformaciju, a vaši izbori će vam pomoći da ostvarite željeni napredak.

Budite spremni da se suočite sa izazovima i da napravite pozitivne promene u svojoj karijeri i odnosima tokom ovog perioda. Sada je vreme da budete hrabri i da sledite svoju intuiciju, jer vas to može odvesti ka novim, uzbudljivim prilikama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading