DANAS JE DAN LOŠIH VESTI, U PITANJU JE TEŠKA KARMIČKA ENERGIJA: Očekujte OVO, budite na oprezu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrijte tajnu broja četiri.

DANAS JE DAN LOŠIH VESTI, U PITANJU JE TEŠKA KARMIČKA ENERGIJA: Očekujte OVO, budite na oprezu!

Foto: pixabay.com

Danas je 4. april, a osobe koje imaju ovaj broj u datumu rođenja su odlučne i posvećene svojim idejama. Njihovo poštenje i pravednost su neosporni, a nepoštenje i nepravda ih duboko uznemiruju. Oni su uporni i sposobni da prevaziđu sve prepreke, a istovremeno su iskreni i snažno se zalažu za pravdu. Njihova odanost prema voljenima je izuzetna, a u radu s drugim ljudima pokazuju veliku ljubaznost. Posebno se ističu hrabrošću i oprezom, te su skromni i realni u svojim očekivanjima.

Mane broja 4

Međutim, osobe sa brojem 4 mogu biti tvrdoglave, krute i preozbiljne, te se često drže svojih planova bez fleksibilnosti. Njihova sklonost ka zadržavanju kontrole može ih dovesti do propuštanja pravih prilika kako u poslu, tako i u ljubavi. Ponekad im nedostaje opuštenosti, a velike ideje često zadržavaju za sebe.

Foto: Shutterstock

Danas je težak dan prepun loše energije


Zanimljivo je da je danas 4. april, odnosno 4.4. što je posebno interesantno u numerologiji. Ovaj dan nosi posebno značenje i simboliku, a trebalo bi da se ponašate u skladu sa sledećim smernicama.

Ovaj datum nosi tešku karmičku energiju. Dan će biti loš, a energija teška. Nezadovoljstvo, umor, tenzija nas okružuju. Sve ide teško i sporo. Pored toga, osobe se osećaju potišteno i energija je u padu. Savet je da sve bitne poslove ostavite za sutra. Nemojte insistirati na nečemu što nije važno, a sve što vam je zaista bitno ostavite za naredne dane. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading