ŠOK POTEZ OGNJENA AMIDŽIĆA U PROGRAMU UŽIVO: Ovo iznenađenje niko nije mogao da očekuje!

Autor:

Zabava

02.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj iznendio publiku!

ŠOK POTEZ OGNJENA AMIDŽIĆA U PROGRAMU UŽIVO: Ovo iznenađenje niko nije mogao da očekuje!

Foto: TV Pink/printscreen

Popularni voditelj Ognjen Amidžić je započeo još jednu emisiju svog šou programa "Amidži šou" u spektakularnom izdanju koje je izazvalo dosta pažnje javnosti. U emisiji je nosio zlatni sako sa raznovrsnim detaljima, a na glavi je imao upečatljiv kačket sa roze perjem i flamingos pticom. Ipak, ono što je najviše privuklo pažnju bio je detalj na sakou - ram sa fotografijama Nade Topčagić i Zlatana Ibrahimovića.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ognjen Amidžić

Amidžić je publici otkrio da uvek održava datu reč, što je bio jasan nagoveštaj na njegovu raniju izjavu da će nositi sako sa navedenim detaljima. Ovaj potez voditelja izazvao je brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama, a mnogi su se pitali šta je sledeće iznenađenje koje će prirediti u emisiji.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ognjen Amidžić

Podsećanja radi, Ognjen Amidžić je nedavno dobio drugog sina, kojem je zajedno sa svojom suprugom Minom dodelio ime Perun. Od tada, voditelj svaki slobodan trenutak provodi sa svojim naslednikom, uživajući u očinstvu i deleći emotivne trenutke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

- Jako je to zanimljivo, slatko, novo, on je mali, presladak, spava, jede, zaplače kada mu nešto nije po volji. Ulazimo u taj ritam ono, na tri sata da se hrani, da spava, pa ćemo da vidimo - rekao je voditelj Ognjen Amidžić nedavno, pa dodao da, iako ima iskustva, postoji izvestan strah zbog prinove.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading